Libnet.ro
UNICEF

12:45

NY Times: Donald Trump si ginerele sau Jared Kushner, suspectati ca ar fi spalat bani prin Deutsche Bank

Adevărul Adevărul,
NY Times: Donald Trump si ginerele sau Jared Kushner, suspectati ca ar fi spalat bani prin Deutsche Bank

Specialisti in prevenire spalarii banilor de la Deutsche Bank au recomandat in 2016 si 2017 ca mai multe tranzactii ale unor entitati controlate de presedintele Donald Trump si ginerele sau Jared Kushner sa fie raportate ca suspecte la o agentie de combatere a delictelor federale, a relatat duminica publicatia New York Times. continuă pe Adevărul

New York Times: Donald Trump ar putea gratia militari acuzati sau condamnati pentru crime de razboi

Presedintele american Donald Trump a cerut pregatirea documentatiei necesare pentru gratierea unor membri ai armatei americane acuzati sau condamnati pentru crime de razboi, potrivit New York Times, care citeaza doi oficiali anonimi din SUA, scrie Mediafax.

DONALD TRUMP: Unele importuri auto reprezinta un pericol pentru securitatea nationala a SUA

Presedintele american Donald Trump a declarat ieri ca unele importuri de vehicule si de componente auto reprezinta un pericol pentru securitatea nationala, dar a amanat cu pana la sase luni decizia de a impune sau nu tarife, pentru a continua discutiile cu Uniunea Europeana si Japonia, transmite Reuters.

Donald Trump, despre atacul cibernetic al SUA asupra Rusiei: Serviciile secrete m-au rugat sa nu vorbesc

Donald Trump a lasat sa se inteleaga ca ar fi autorizat un atac cibernetic asupra Rusiei in timpul alegerilor de anul trecut pentru congresul american. As prefera sa nu spun asta, dar puteti crede ca acest.

Conflictul dintre Washington si Teheran escaladeaza: Donald Trump ameninta sa sterga de pe harta Iranul: Daca doreste sa se lupte, va fi SFARSITUL OFICIAL al tarii

Tensiunile dintre Washington si Teheran escaladeaza intr-un ritm alert. Presedintele american Donald Trump a lansat duminica un atac fara precedent la adresa Iranului, amenintand aceasta tara cu distrugerea.

Donald Trump afirma ca nu va permite Iranului sa aiba arme nucleare

Presedintele american Donald Trump a promis ca nu va permite Teheranului sa aiba arme nucleare, la cateva ore dupa ce a avertizat ca izbucnirea unui conflict ar putea insemna sfarsitul Iranului, relateaza Mediafax, citand site-ul agentiei Dpa.

Viktor Orban a discutat cu Donald Trump problema gazelor din Marea Neagra

Premierul ungar Viktor Orban a declarat astazi ca l-a rugat pe seful statului american Donald Trump sa ajute la demararea productiei de gaze naturale din apele teritoriale romanesti ale Marii Negre, care va fi realizata cu participarea companiei Exxon din SUA, aceasta fiind singura alternativa practica la gazul rusesc, transmite Reuters.

Viktor Orban i-a cerut ajutorul lui Donald Trump pentru gazele din Marea Neagra

Premierul Ungariei Viktor Orban i-a cerut presedintelui american Donald Trump sa ajute la inceperea productiei de gaze naturale in Marea Neagra, pentru a oferi singura alternativa la gazul rusesc, potrivit Reuters.

Viktor Orban i-a cerut lui Donald Trump sa ajute la incheierea unei intelegeri cu Romania in vederea operatiunilor de extractie a gazelor naturale din Marea Neagra

Premierul Ungariei, Viktor Orban, i-a solicitat presedintelui SUA, Donald Trump, sa ajute la incheierea unei intelegeri de cooperare cu Romania pentru initierea, cat mai curand posibil, a operatiunilor de.

Donald Trump vrea sa privilegieze imigratia pe baza de merit

Donald Trump a prezentat o vasta reforma a sistemului imigratiei legale in Statele Unite, menita sa selectioneze strainii pe baza meritului si sa nu o mai faca pe baza legaturilor lor familiale, a carei adoptare in Congres se anunta delicata, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )