Libnet.ro
UNICEF

20:02

Trumpvrea sa se alieze cu Marea Britanie impotriva Chinei

Adevărul Adevărul,
Trumpvrea sa se alieze cu Marea Britanie impotriva Chinei

Donald Trump vrea ca Marea Britanie sa iasa cu succes din Brexit, cu sau fara acord cu UE si sa incheie un acord de liber schimb cu Regatul Unit, cerand in schimb sprijin pentru o pozitie mai ferma impotriva grupului chinez de telecomunicatii Huawei. continuă pe Adevărul

Donald Trump a multumit Marii Britanii pentru un parteneriat statornic

Presedintele american Donald Trump a multumit Administratiei de la Londra pentru un parteneriat statornic in probleme globale, in cadrul unei conversatii telefonice cu prim-ministrul britanic Boris Johnson, a transmis Casa Alba, conform Reuters, citat de Mediafax. Presedintele Donald Trump, n. red. ) si-a exprimat aprecierea pentru parteneriatul statornic cu Marea Britanie in ceea ce priveste problemele globale, se mentioneaza intr-un comunicat emis de Casa Alba.

Klaus Iohannis il invita pe Donald Trump in Romania! Ce i-a mai cerut seful statului oficialului SUA

Donald Trump a fost invitat oficial de catre Klaus Iohannis in Romania. O data cu aceasta invitatie a venit si o rugaminte pentru un subiect ce trebuie neaparat discutat de cei doi. Ce i-a cerut seful statului presedintelui Satelor Unite ale Americii? Klaus Iohannis, invitatia in Romania pentru Donald Trump. Ce i-a cerut presedintelui SUA? .

DONALD TRUMP: Guvernul SUA nu va face afaceri cu Huawei

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca guvernul Statelor Unite nu va mai face niciun fel de afaceri cu grupul chinez Huawei si ca nu este pregatit sa incheie un acord comercial cu China, transmite CNBC.

SUA: Donald Trump cere o ancheta asupra mortii lui Jeffrey Epstein

Presedintele American Donald Trump a declarat ca doreste o ancheta completa cu privire la moarte.

Mizele intalnirii lui Klaus Iohannis cu presedintele SUA, Donald Trump: De la vize pana la energie

Energia, securitatea si parteneriatul strategic intre Romania si SUA sunt principalele puncte pe care le va discuta Klaus Iohannis cu omologul american, Donald Trump, in timpul vizitei pe care o va face presedintele roman la Washington, pe 20 august.

intalnirea Klaus Iohannis - Donald Trump: Despre ce vor discuta cei doi presedinti la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, pe 20 august, cu omologul american, Donald Trump, mai multe chestiuni importante, intre care se numara securitatea energetica si programul Visa Waiver. Vizita.

Presedintele SUA stie `multe` despre explozia din Rusia. Donald Trump: `Noi avem o tehnologie similara, dar mai avansata`

Presedintele american Donald Trump a anuntat, luni, ca stie multe lucruri despre explozia misterioasa, care s-a produs joi intr-o baza militara rusa, dand asigurari ca SUA au o arma similara,.

Marea Britanie: Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor din ultimul deceniu

Marea Britanie vede Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor din ultimii 11 ani, arata datele pub.

Fenomen mai putin obisnuit in Marea Britanie: apele unui rau au devenit turcoaz

Apa unui rau din Marea Britanie a devenit turcoaz. Autoritatile iau in considerare contaminarea acestuia cu o substanta misterioasa, cu proprietati toxice.

MINISTERUL APARARII: Marea Britanie va dezvolta un sistem de aparare bazat pe laser

Ministerul Apararii din Marea Britanie a anuntat ca a inceput sa dezvolte un sistem de aparare bazat pe laser si arme pe unde radio, numite generic DEW Direct Energy Weapons).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )