Libnet.ro
UNICEF

09:15

Una dintre cele mai bogate tari din Africa construieste un zid asemanator celui al lui Trump pentru a opri migrantii

Hotnews Hotnews,
 Una dintre cele mai bogate tari din Africa construieste un zid asemanator celui al lui Trump pentru a opri migrantii

Guineea Ecuatoriala, micuta natiune central-africana, bogata in petrol, planuieste ridicarea unui zid de-a lungul granitei sale de 183 km cu Camerun, scrie Qz. com. Planurile au deranjat autoritatile cameruneze, care l-au trimis pe seful statului major al armatei in orasul de frontiera Kye-Ossi pentru a face un raport al situatiei de acolo. Frictiunile dintre cele doua state sunt mai vechi, de prin anii 90, cand Guineea Ecuatoriala a descoperit zacaminte de petrol. continuă pe Hotnews

Energia, una dintre cele mai importante teme la intalnirea dintre presedintele Romaniei si omologul din SUA. Iohannis: Vreau sa discutam si despre Armata, am putea gazdui mai multi militari americani

Energia va fi una dintre cele mai importante teme de pe agenda intalnirii dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau din SUA, Donald Trump, dupa cum reiese dintr-o discutie informala pe care seful.

Bilant impresionant: Cati romani au fost acceptati la Ultra Trail du Mont Blanc, una dintre cele mai dure curse din lume

In cadrul curselor ce se vor desfasura intre 26 august si 1 septembrie vor putea fi vazuti la munca multi dintre cei mai buni ultramaratonisti montani ai lumii.

Una dintre cele mai mari banci din lume ar putea fi interesata sa patrunda in Romania

Una dintre cele mai mari banci din China pare interesata sa patrunda in Romania, informeaza G4media, care citeaza mai multe anunturi de angajare postate pe Linkedin si Ejobs. Bank of China este una dintre.

Bloomberg: Averile celor mai bogate familii din lume cresc cu cate 4 milioane de dolari in fiecare ora. Primele 25 controleaza 1,4 trilioane

Numerele naucesc mintea: 70. 000 de dolari pe minut, 4 milioane pe ora, 100 de milioane pe zi. Atat de repede a crescut averea Waltonilor, clanul din spatele lui Walmart Inc. , de cand a publicat Bloomberg anul trecut clasamentul celor mai bogate familii din lume. in acest ritm, bogatia lor a crescut cu $23. 000 de cand ati inceput sa cititi aici. Un angajat nou la Walmart va fi facut 6 centi in acelasi timp, spre cei 11 dolari pe ora ai salariului minim.

Toate zborurile au fost anulate. Situatie fara precedent pe unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume (VIDEO)

Toate zborurile de pe aeroportul din Hong Kong, incepand de luni si marti dimineata, au fost anulate din cauza protestelor, care paralizeaza orasul de peste de doua luni, potrivit CNN preluat de digi24. ro. in .

Topul celor mai bogate familii din lume

Topul celor mai bogate familii din lume.

Topul celor mai bogate familii din lume

Familia Walton, a fondatorului hipermarketurilor Walmart , este cea mai bogata din lume, protrivit clasamentului celor mai bogate 25 de familii din lume, facut de agentia Bloomberg, pe baza datelor din Bloomberg Billionaires Index.

Olanda: Tot mai multe persoane consuma OXID DE AZOT ca drog recreativ. Autoritatile cer interzicerea gazului

Olanda, una dintre cele mai permisive tari in privinta consumuluid e droguri, se confrunta cu o situatie neobisnuita. Autoritatile vor sa restrictioneze comercializarea oxidului de azot, cunoscut si sub d.

10 lucruri mai putin cunoscute despre Simona Halep. Ce nu se stie despre sportiva, in afara de pasiunea ei pentru tenis

Simona Halep este, fara indoiala, una dintre cele mai iubite sportive de la noi din tara gratie seriozitatii si profesionalismului cu care isi face meseria. Ultima ei reusita a fost traita cu mari emotii de toti romanii. La 28 de ani, a Simona a reusit performanta de a deveni prima campioana a Romaniei la Wimbledon. Simona .

Placido Domingo, acuzat de hartuire sexuala de mai multe femei. Ce au povestit si cum se apara faimosul tenor

Noua femei il acuza pe tenorul spaniol Placido Domingo 78 de ani), una dintre cele mai importante figuri din istoria operei, de hartuire sexuala, potrivit El Pais.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )