Libnet.ro
UNICEF

17:45

Wall Street, n scadere sustinuta dupa declaratiile lui Trump / Dow Jones pierde aproape 3%

Hotnews Hotnews,
 Wall Street, n scadere sustinuta dupa declaratiile lui Trump / Dow Jones pierde aproape 3%

Bursa de la New York a scazut pentru a patra sesiune consecutiva ca urmare a declaratiilor presedintelui Trumpsi a lipsei de incredere in actiunile Trezoreriei. Dow Jones a pierdut 2. 91%, iar Nasdaq 2. continuă pe Hotnews

SUA isi retrag trupele din Siria. Trump considera ca gruparea Stat Islamic (SI) a fost in mare parte invinsa

Pentagonul a anuntat duminica semnarea ordinului de retragere a trupelor americane din Siria, pe care presedintele Donald Trump o doreste lenta si extrem de coordonata cu Turcia, relateaza AFP.

Statele Unite extind finantarea destinata marinei ucrainene dupa atacul Rusiei

Statele Unite vor oferi Ucrainei o finantare militara suplimentara de 10 milioane dolari pentru a-si consolida marina dupa ce Rusia a capturat trei nave ucrainene pe mare luna trecuta, intr-o escaladare periculoasa, a anuntat vineri.

Wall-Street.ro a lucrat o saptamana in Mindspace Business District, cel mai nou spatiu de coworking deschis de Mindspace in Globalworth Campus

In ultimii ani, spatiile de coworking au cunoscut un avant considerabil, inclusiv in Romania, astfel incat au devenit rapid una dintre tendintele moderne din mediul de business si implicit in piata de spatii de birouri. La invitatia Mindspace, unul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2815 seconds )