Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum se modifica legea pensiilor si legea salarizarii unitare

Adevărul Adevărul,
Cum se modifica legea pensiilor si legea salarizarii unitare

Premierul Florin Citu si vicepremierul Raluca Turcan a facut o serie de precizari privind necesitatea modificarii legilor salarizarii unitare si a pensiilor, astfel incat sa fie eliminate inechitatile. continuă pe Adevărul

Legea pensiilor se schimba. Care vor fi modificarile si cand vor intra in vigoare

Guvernul a anuntat zilele acestea, prin vocea premierului Florin Citu si a ministrului Muncii, Raluca Turcan, ca Legea pensiilor va fi modificata, astfel incat pensiile sa se bazeze pe contributivitate. Joi,.

Premierul Florin Citu, criticat de Sanitas: Nu spune nimic despre adevaratii vinovati

Federatia Sanitas il critica dur pe premierul Florin Citu despre care spune ca face declaratii halucinante despre veniturile cadrelor medicale, dar nu vorbeste despre vinovatii pentru producerea tragediei de la Spitalul Matei Bals.

Premierul Florin Citu, despre tragedia de la Matei Bals: De aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida Despre cauze si responsabili discutam dupa ce avem toate informatiile

Premierul Florin Citu a reactionat in urma incendiului produs vineri dimineata la Institutul Matei Bals, in urma caruia patru pacienti si-au pierdut viata. Prim-ministrul a precizat intr-un mesaj publicat.

Premierul Florin Citu: Romania are o campanie de vaccinare de succes. Ramane valabil obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana in septembrie

Premierul Florin Citu a precizat miercuri ca, in Romania, campania de vaccinare se desfasoara cu ssucces, in ciuda unor probleme pe termen scurt legate de distributia vaccinurilor de catre companiile.

Premierul Florin Citu: Romania este, fara indoiala, pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Premierul Florin Citu a avut, luni, o discutie telefonica cu omologul sau olandez, Mark Rutte. Cei doi sefi de guverne au discutat despre evolutia pandemiei de coronavirus, relatiile politice si economice.

Romania este pe deplin pregatita sa intre in Spatiul Schengen, anunta premierul Florin Citu

Premierul Romaniei, Florin Citu, i-a explicat omologului sau din Olanda, Mark Rutte, ca Romania este.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2674 seconds )