Libnet.ro
UNICEF

22:30

incepe din nou marea recalculare a pensiilor. Procesul va dura un an si jumatate. Se modifica si pensiile speciale

Adevărul Adevărul,
incepe din nou marea recalculare a pensiilor. Procesul va dura un an si jumatate. Se modifica si pensiile speciale

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat ca in acest an va incepe o noua mare recalculare a pensiilor si ca majorarea de 40% cuprinsa de PSD in legea pensiilor de fapt nu a fost pregatita si dorita la modul real. continuă pe Adevărul

Persoanele trans au din nou voie sa se inroleze in armata Biden a anulat interdictia lui Trump

Presedintele Joe Biden a autorizat din nou luni ca persoanele trans sa se inroleze in armata americana, anuland o decizie controversata a lui Donald Trump considerata a fi discriminatorie de catre asociatiile pentru drepturile omului, relateaza AFP.

Mihai de la 3 Sud Est trece din nou prin momente cumplite. Este in doliu, vestea care l-a sfarsit

Fanii trupei 3SudEst stiu prin ce au trecut membrii trupei in aceasta perioada. Unul din componentii trupei, Mihai Budeanu, a trecut recent prin probleme grave de sanatate. Si pentru ca nu a fost suficient, Mihai Budeanu a trebuit sa mai treaca printr-un moment greu, de curand. Mihai Budeanu in doliu, dupa decesul mamei sale Din .

Oana Zavoranu a umilit-o din nou pe Oana Roman. Ce detaliu a observat, e rusinos pentru orice femeie

Scandalul vesnic dintre Oana Zavoranu si Oana Roman revine in atentia fanilor vedetelor. Cum a umilit-o de data aceasta actrita pe fosta prezentatoare de televiziune? Aceasta a observat un detaliu rusinos. Ce a iesit in evidenta? Oana Zavoranu, noi umilinte pentru Oana Roman. Ce detaliu a observat actrita? Oana Zavoranu nu se opreste din a .

Alex Bodi se insoara din nou. E oficial, cand va face anuntul: Bianca Dragusanu sigur nu se bucura

Desi cu pobleme si dosare penale, Alex Bodi a decis sa o ia de sotie pe Daria Radionova. Vestea despre viitorul mariaj nu a fost facuta public, inca, dar rusoaica Radionova este sigura ca asa va fi. Cand, cum si unde, ramane de aflat. Daria Radionova, in al noualea cer de fericire Dupa despartirea de .

Medicul Virgil Musta: Daca ajunge noua tulpina a virusului in Romania si se raspandeste, foarte probabil ca vom asista din nou la o crestere a numarului de cazuri

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a precizat intr-un interviu pentru Hotnews, ca multi oameni cu forme severe vin la spital abia dupa ce boala se.

webPR: Din nou la film: s-a redeschis Happy Cinema Bucuresti

Happy Cinema s-a redeschis in Bucuresti, Bacau, Buzau, Bistrita, Alexandria si Focsani. Spectatorii se pot bucura in conditii de siguranta de filme variate si de popcorn din plin! Cinematografele functioneaza cu capacitate redusa, doar 30% din locuri sunt puse in vanzare, la un tarif special de 11 leibilet.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )