Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Muncii afirma ca exista peste 413.000 beneficiari reali ai venitului minim garantat

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii afirma ca exista peste 413.000 beneficiari reali ai venitului minim garantat

Ministrul Muncii Raluca Turcan afirma ca in Romania sunt 170. 000 de titulari de venit minim garantat, dar numarul total al beneficiarilor reali este de peste 413. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii, despre neimpozitarea salariului minim: Nu e luata inca o decizie pe acest subiect. Exista si avantaje si dezavantaje pentru aplicarea unei astfel de masuri

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirma ca nu s-a luat o decizie in coalitia de guvernare cu privire la propunerea formulata de USR privind neimpozitarea salariului minim. Nu e luata inca o decizie pe acest subiect. Exista si avantaje si dezavantaje pentru aplicarea unei astfel de masuri, declara Turcan.

Cresterea pensiilor cu 40%, lamurita de ministrul Muncii: de ce e o iluzie

In Romania, exista o lege initiata de PSD care promite marirea cu 40% pensiilor romanilor. Desi devenise de mult timp evident ca nu se va materializa vreodata, ministrul Muncii a oferit.

Cei care primesc ajutoare sociale nu pot iesi la pensie pentru ca n-au contribuit. Ministrul Muncii: Unii fenteaza sistemul

Ministrul Muncii a declarat luni, la B1TV, ca doreste sa regandeasca sistemul de anchete sociale, avand in vedere faptul ca multe persoane ar putea fenta acest sistem, fiind oameni in puterea muncii, care sub o forma sau alta reusesc sa beneficieze de ajutoarele sociale.

MINISTRUL MUNCII: Majorarea pensiilor cu 40% e o iluzie

Cresterea pensiilor cu 40% este o iluzie, deoarece Romania, in nicio etapa a dezvoltarii ei, nu este in stare sa faca efortul bugetar necesar acestei majorari, de 138 de miliarde de lei, a declarat, luni, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan.

Recalcularea pensiilor si marirea cu 40%. Ministrul Muncii a lamurit acum totul pentru milioane de pensionari

Cresterea pensiilor e promisiunea cu care PSD a defilat in campania electorala, dar si cand a fost la putere. Culoarea politica s-a schimbat intre timp, iar ministrul Muncii vine cu.

Toate salariile bugetarilor vor fi analizate. Ministrul Muncii: Unele sporuri nu sunt justificate!

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat ca a creat o echipa care va analiza salariile bugetarilor.

Ministrul Muncii: Majorarea pensiilor cu 40% e o iluzie; sper ca recalcularea tuturor pensiilor sa aiba loc intr-un an si jumatate

Cresterea pensiilor cu 40% este o iluzie, deoarece Romania, in nicio etapa a dezvoltarii ei, nu este in stare sa faca efortul bugetar necesar acestei majorari, de 138 de miliarde de lei, a declarat, luni, la B1 TV, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, potrivit Agerpres.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, despre salariilor bugetarilor: Am creat o echipa mixta ce urmeaza sa pregateasca o formula prin care sa se reaseze raportarea sporurilor la salariul de baza (VIDEO)

In ceea ce priveste reforma apartului bugetar, ministrul Muncii a explicat faptul ca sporurile au fost modificate si acordate in functie de anumite exceptii in cadrul categoriile bugetare, urmand ca unii dintre.

Raluca Turcan, ministrul Muncii: Sustin acordarea stimulentului de risc personalului din asistenta sociala izolat la munca in starea de urgenta

Ministrul Muncii, Raluca Turcan sustine acordarea sistemului de risc pentru angajatii din domeniul asistentei sociale, care au fost izolati la locul de munca, pe durata starii de urgenta, dupa cum a anuntat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )