Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ministrul Muncii: Minerii vor avea banii in conturi in zilele viitoare. Toate procedurile premergatoare realizarii platilor restante au fost parcurse

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii: Minerii vor avea banii in conturi in zilele viitoare. Toate procedurile premergatoare realizarii platilor restante au fost parcurse

Toate procedurile premergatoare realizarii platilor restante catre cei peste 4 000 de mineri angajati ai Complexului Energetic Hunedoara au fost deja parcurse pana in acest moment, astfel incat zilele viitoare oamenii sa aiba banii virati in conturi, asa cum am stabilit cu reprezentantii sindicali, a anuntat ministrul Muncii, Raluca Turcan, miercuri, pe pagina sa de Facebook. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii: Minerii din Valea Jiului isi vor incasa salariile in zilele de 25 si 26 februarie

Angajatii Complexului Energetic Hunedoara isi vor primi salariile restante in trei transe, prima dintre ele urmand sa aiba loc pe 25 si 26 februarie, a declarat ministrul Muncii, Raluca Turcan, luni, dupa o intalnire cu reprezentantii minerilor.

Raluca Turcan, ministrul Muncii: Minerii n-au nicio vina ca acele companii au acumulat datorii si ca s-au intarziat solutii pe fond pentru redresarea activitatii (VIDEO)

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a purtat luni o runda de discutii cu reprezentantii minerilor care protesteaza in Valea Jiului, iar ulterior intalnirii a explicat ca deschiderea Guvernului porneste de la.

Minerii vor primi drepturile salariale restante in trei transe. Cand le vor intra banii in conturi

Minerii vor primi drepturile salariale restante in trei transe, au anuntat reprezentantii Guvernului Romaniei. Ei protesteaza de la mijlocul saptamanii trecute, din cauza intarzierii platilor.

Horoscopul dragostei 22-28 februarie. Zodiile care vor avea o saptamana fericita

Horoscop dragoste 22-28 februarie 2021. Ce zodii vor avea o saptamana fericita din punct de vedere sentimental. Afla si tu ce anunta specialistii in astrologie. Horoscopul dragostei 22-28 februarie pentru fiecare zodie Berbec Pentru Berbecii singuri, saptamana asta vor intalni situatii care le vor revigora viata sentimentala. Pentru cei implicati intr-o relatie, dialogul cu persoana .

O noua taxa de 100 de lei pentru romani. Legea s-a votat azi, cum se vor da banii

Pana in prezent, conform OUG nr. 802013, pentru anumite decizii civile se percepeau anumite taxe pentru diferitele cauze in instanta. Este vorba de taxele pentru actiuni si cereri de despagubiri civile adresate instantelor. Conform articolului 7 din OUG nr. 802013, Actiunile privind stabilirea si acordarea de despagubiri pentru daunele morale aduse onoarei, demnitatii sau reputatiei .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )