Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ministrul Muncii: Nu se taie salariile. Facem o verificare a justetei unor sporuri

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii: Nu se taie salariile. Facem o verificare a justetei unor sporuri

Salariile nu se taie, dar se va umbla la sistemul de acoperire echitabila a celor platiti din bani publici, a anuntat, joi seara, ministrul Muncii, Raluca Turcan, subliniind, in acest sens, ca se face o verificare o a justetei unor sporuri, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021. Ministrul Muncii a facut anuntul momentului chiar azi

Dupa o intalnire cu membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei si HoReCa, ministrul Muncii a anuntat pe Facebook ca, masurile de sprijin pentru angajatorii si angajatii din sectoarele vulnerabile, care au fost in vigoare si anul trecut, vor fi prelungite. Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021 Ministrul Muncii si Protectiei Sociale sustine ca discutiile .

Ministrul Muncii a dezvaluit care este cea mai mare pensie din Romania: Nu pot sa tolerez si nici sa dorm noaptea

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, si-a exprimat indignarea fata de nedreptatile care au loc in Romania. Daca mii de persoane traiesc cu o pensie minima, insuficienta pentru un trai decent, pensionarii de lux beneficiaza de sume astronomice nemeritate. Ce pensie astronomica primeste cel mai bogat pensionar Atunci cand te gandesti la un pensionar de rand din .

NEDELCU (FNPR) Ministrul Muncii vrea sa ne induca ideea sa fim multumiti daca pensiile vor fi platite

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, vrea sa induca pensionarilor ideea ca acestia ar trebui sa fie multumiti de faptul ca isi primesc pensiile, astfel incat pensionarii sa nu mai solicite majorarea pensiilor, a declarat, vineri, presedintele Federatiei Nationale a Pensionarilor din Romania FNPR), Preda Nedelcu, intr-o conferinta de presa.

Ministrul Muncii doreste corectarea Legii salarizarii unitare. Raluca Turcan: S-au creat disproportii si inechitati. Nu se mai respecta niciun principiu din acel act normativ

Ministrul Muncii a anuntat ca doreste corectarea legii salarizarii unitare intrucat, din momentul in care a intrat in aplicare, actul normativ a creat disproportii si inechitati. Practic, e un.

Ministrul Muncii doreste corectarea Legii salarizarii unitare. Raluca Turcan: S-au creat disproportii si inechitati. Nu se mai respecta niciun principiu din acel act normativ

Ministrul Muncii a anuntat ca doreste corectarea legii salarizarii unitare intrucat, din momentul in care a intrat in aplicare, actul normativ a creat disproportii si inechitati. Practic, e un.

Ministrul Muncii isi propune recalcularea pensiilor pe baza contributivitatii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, afirma ca isi propune recalcularea pensiilor pe baza contributivitatii, insa subliniaza ca personalul Caselor de pensii care ar trebui sa execute aceasta operatiune este unul subdimensionat, .

Ministrul Muncii anunta ca doreste recalcularea pensiilor, insa spune ca nu exista personalul si logistica necesare acestui proces in casele de pensii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, afirma ca isi propune recalcularea pensiilor pe baza contributivitatii, insa subliniaza ca personalul Caselor de pensii care ar trebui sa execute aceasta operatiune este unul subdimensionat, iar institutiile nu au logistica necesara recalcularii.

Ministrul Muncii, prima reactie dupa decizia CCR privind majorarea pensiilor cu 40%: Parlamentul va decide ce e de facut Impactul bugetar ar fi de 138 de miliarde de lei pe an

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune, dupa decizia Curtii Constitutionale care a respins sesizarea Guvernului privind majorarea punctului de pensie cu 40%, ca impactul financiar al unei astfel de cresteri ar fi de 138 de miliarde de lei pe an, ceea ce nu este sustenabil, iar Parlamentul va decide ce este de facut.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, despre pensii:Cel putin indexarea cu rata inflatiei se va produce in anul 2021

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat marti seara ca in acest an pensiile vor fi indexate cel putin cu rata inflatiei. Totodata, reprezentanta Guvernului a precizat ca si-a propus sa elaboreze o.

Ministrul Muncii anunta ca miercuri intra in sedinta de Guvern proiectul privind consumatorii vulnerabili de energie

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunta ca, miercuri, in sedinta de Guvern va fi prezentat proiectul de lege privind protectia consumatorului vulnerabil de energie electrica. Turcan sustine ca si-ar dori ca proiectul sa fie cat mai repede votat in Parlament pentru a putea fi realizate si normele metodologice, astfel incat legea sa fie pusa in aplicare din 1 septembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )