Libnet.ro
UNICEF

07:30

Raluca Turcan: Am descoperit copii fara CNP. Stiti ce inseamna copii ai Romaniei la 11 si 12 ani fara CNP? Este teribil

Hotnews Hotnews,
 Raluca Turcan: Am descoperit copii fara CNP. Stiti ce inseamna copii ai Romaniei la 11 si 12 ani fara CNP? Este teribil

Campania de verificare a ajutoarelor sociale arata ca s-au descoperit copii fara CNP, potrivit ministrului Muncii Raluca Turcan. Ea a facut declaratiile in cadrul Comisiilor reunite de buget-finante. continuă pe Hotnews

Raluca Turcan: Stiti ce inseamna copii ai Romaniei la 11 si 12 ani fara CNP? Este teribil

Ministrul Muncii, Raluca Turcan , a afirmat, ca ajutoarele sociale nu au mai fost verificate de 2 ani. Potrivit ministrului, au fost descoperiticopii fara CNP. Ea a facut declaratiile in.

Raluca Turcan, despre o noua crestere a alocatiilor: Ar duce la iesirea din deficitul bugetar asumat de Guvern

Ministrul Muncii Raluca Turcan a afirmat, intrebata sambata daca este posibila o noua marire a alocatiilor pentru copii, ca o alta majorare ar duce la iesirea din deficitul bugetar asumat de Guvern. Ea a adaugat ca efortul bugetar pentru majorarea alocatiilor este in total de 9,8 miliarde lei, ceea ce inseamna aproximativ 1% din PIB.

Raluca Turcan, ministrul Muncii, despre alocatii: O alta majorare practic ar duce la iesirea din deficitul bugetar asumat de Guvern (VIDEO)

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a declarat sambata ca o alta majorare a alocatiilor de stat pentru copii in anul 2021 practic ar duce la iesirea din deficitul bugetar asumat de Guvern. Raluca Turcan, mi.

Scandalul majorarii alocatiilor. Gabriela Firea: Raluca Turcan este aroganta si lipsita de empatie

Senatoarea PSD Gabriela Firea lanseaza noi critici la adresa coalitiei de guvernare pe tema alocatiilor pentru copii. Firea spune despre Raluca Turcan, ministrul Muncii in Guvernul Citu, ca este aroganta si.

Raluca Turcan, despre alocatii: in functie de rezultatul votului din Parlament, vom vedea daca vor mai fi si alte majorari (VIDEO)

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a explicat joi ca la ora actuala bugetul prevede cresterea alocatiilor de stat pentru copii in doua etape finalul anului trecut si inceputul anului acesta. in momentul de.

Ce se va intampla cu angajatii la stat din 2021. Raluca Turcan a facut anuntul momentului

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a spus, sambata, ce se va intampla cu angajatii la stat, in curand. Oficialul a anuntat ca este aproape finalizat proiectul ce va impiedica romanii sa continue intr-o tendinta ce are consecinte asupra bugetului tarii. Raluca Turcan, despre ce se va intampla cu angajatii la stat din 2021 Mai exact, potrivit .

RALUCA TURCAN: Noul soft care va colecta datele din toate cele aproape 5.000.000 de dosare din sistemul public de pensii va fi folosit de maine

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunta ca noul soft care va colecta datele din toate cele aproape 5. 000 de dosare din sistemul public de pensii va fi folosit, incepand de joi, in procesul de evaluare a dosarelor din toata tara, dupa ce, in etapa de testare, au fost deja evaluate 820 de dosare, transmite News. ro.

RALUCA TURCAN: in momentul in care un pensionar doreste sa se reangajazeze la stat pana la varsta maxima de pensionare, poate sa o faca

Raluca Turcan a precizat, referitor la cumulul pensiei cu salariu la stat, ca vor fi cateva principii de baza, iar unul dintre ele este acela de a permite celor care doresc sa lucreze in sistemul public sa munceasca o perioada mai lunga de timp, iar atunci cand optezi pentru acest lucru sa nu cumulezi pensia cu salariul, transmite News. ro.

RALUCA TURCAN: Toate procedurile premergatoare realizarii platilor restante pentru cei peste 4.000 de mineri au fost parcurse

Toate procedurile premergatoare realizarii platilor restante pentru cei peste 4. 000 de mineri angajati ai Complexului Energetic Hunedoara au fost deja parcurse pana in acest moment, astfel incat zilele viitoare oamenii sa aiba banii virati in conturi, asa cum am stabilit cu reprezentantii sindicali, a notat astazi ministrul Muncii, Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

Softul pentru evaluarea celor cinci milioane de dosare de pensii poate fi folosit in toata tara. Raluca Turcan: Au fost deja evaluate 820 de dosare

Ministrul Muncii, Raluca Turcan a anuntat ca softul pentru evaluarea dosarelor de pensii poate fi folosit in toata tara. Turcan a mai transmis ca in etapa de testare a programului au fost evaluate deja 820 de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )