Libnet.ro
UNICEF

14:01

Raluca Turcan, ingrijorata de plata pensiilor. Ministrul a lasat sa se inteleaga ca banii nu ar acoperi cheltuielile prevazute

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan, ingrijorata de plata pensiilor. Ministrul a lasat sa se inteleaga ca banii nu ar acoperi cheltuielile prevazute

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, este ingrijorata de plata pensiilor pentru acest an. continuă pe Antena3

Raluca Turcan fuge de intrebarile Antena 3 despre buget. Reactia ministrului Muncii

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fugit joi dimineata de intrebarile reporterului Antena 3 cu privire la buget.

Raluca Turcan: Am fost la o casa de pensii ca sa vad cum arata un dosar de pensii speciale Cei mai multi dintre beneficiari au raportul contributivitate factor favorizant aproximativ egal (VIDEO)

Ministrul Muncii, Raluca Turcan a declarat in timpul emisiunii Actualitatea cu Tudor Musat ca a mers intr-o casa de pensii pentru a vedea cum arata un dosar de pensii speciale. Turcan sustine ca cele mai mari.

Ministerul Muncii lucreaza la o lege a salarizarii. Raluca Turcan: Am identificat sporuri care urmau sa fie calculate la un venit din viitor, pentru anul 2022

Ministerul Muncii lucreaza la o lege a salarizarii care sa fie echitabila pentru salariile din sistemul public, inclusiv in ceea ce priveste sporurile. Ministrul Raluca Turcan a anuntat doua proiecte majore de reforma la ministerul pe care il conduce:unul in materie de pensii din sistemul publicsi al doilea privind salarizarea in sistemul public.

Raluca Turcan: Analizam spor cu spor sa incercam sa eliminam inechitatile unei legi care trebuia sa fie unitara Unele dintre ele pot fi acordate in suma fixa

Ministrul Muncii a vorbit in exclusivitate pentru B1 TV despre sporurile din sistemul bugetar, dar si despre Legea salarizarii din sistemul public. Raluca Turcan a explicat faptul ca sporurile vor fi analizate si nu.

Raluca Turcan: Nu sustin abordarile heirupiste, deciziile luate de azi pe maine, pentru ca riscam sa ii afectam pe cei care muncesc si merita sporurile

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, la o intalnire cu reprezentantii confederatiilor sindicale, ca se face o analiza riguroasa in ceea ce priveste sporurile, iar unele dintre acestea trebuie taiate.

Raluca Turcan: Mii de asistati social au fost trimisi la munca in urma campaniei nationale

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat primele rezultate ale campaniei derulate la nivel national, al carei obiectiv este verificarea felului in care se acorda ajutoarele sociale.

Raluca Turcan: Nu putem spune cat creste salariul minim

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a vorbit marti, in exclusivitate la Antena 3 despre salariul minim din Romania.

RALUCA TURCAN: Numarul de dosare de pensii restante la recalculare a atins un minim istoric

Numarul de dosare de pensii restante la recalculare a atins un minim istoric. Doar 139 de dosare de pensii au mai ramas de rezolvat la nivel national, din cele aproape 19. 000 existente in ianuarie 2020, anunta Raluca Turcan prin intermediul paginii ei de Facebook.

Raluca Turcan: Mai sunt doar 139 de pensii nationale de recalculat, din cele aproape 19.000 cate erau in ianuarie 2020

Raluca Turcan a anuntat unminim istoric in privintanumarului de dosare de pensii restante la recalculare. Au mai ramas de solutionat doar 139 de dosare de pensii nationale, din cele aproape.

Raluca Turcan: Vrem sa recalculam 5 milioane de pensii. Introducem optiunea de a avea ori pensie ori salariu la stat (VIDEO)

Ministrul Muncii a vorbit pentru B1 TV despre recalcularea pensiilor. Aceasta a precizat ca isi doreste recalcularea a 5 milioane de pensii intr-un an jumatate. Nu sunt chiar atat de pesimista. Avem o.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )