Libnet.ro
UNICEF

23:00

EUROSTAT: O treime din comertul UE se realizeaza cu Statele Unite si China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: O treime din comertul UE se realizeaza cu Statele Unite si China

Statele Unite si China au continuat in 2018 sa fie principalii parteneri comerciali ai Uniunii Europene, inaintea Elvetiei, Rusiei, Turciei si Japoniei, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite desfasoara bombardiere strategice chiar la GRANITA Rusiei (FOTO)

Statele Unite au trimis in Europa doua bombardiere strategice B-52, ca parte a pregatirilor pentru exercitiile militare comune din Georgia, aproape simultan cu decizia Moscovei de a trimite bombardiere in Pen.

2001, 11 septembrie, ziua in care terorismul a lovit Statele Unite

11 septembrie ramane in memoria colectiva globala ca ziua atentatului terorist din Statele Unite, cand teroristii au deturnat patru avioane comerciale si au distrus turnurile World Trade Center si cladirea Pentagon. Mii de oameni au murit, iar razboiul.

Cum s-a dezvoltat parteneriatul strategic bilateral dintre Romania si Statele Unite ale Americii

Desi relatiile diplomatice dintre Romania si Statele Unite ale Americii au fost stabilite inca din 1880, parteneriatul strategic bilateral a fost lansat la 11 iulie 1997, cu ocazia vizitei la Bucuresti a presedintelui SUA, Bill Clinton. De la lansarea.

SUA: Schimbarile climatice, amenintare pentru securitatea nationala. Aeronava strategica in cazul atacurilor nucleare, evacuata din cauza inundatiilor

Inundatiile din ultima perioada din statul Nebraska, Statele Unite, au afectat multe cladiri si au fortat evacuarea unei aeronave importante pentru strategia de raspuns a SUA la un atac nuclear de la o baza militara a Aviatiei americane. Expertii au subliniat ca schimbarile climatice pun in pericol securitatea nationala, potrivit Reuters.

VIDEO Patru romani au fost arestati pentru fraude bancare in Statele Unite. Cum furau datele de pe carduri

Patru cetateni romani, toti din judetul Satu Mare, au fost arestati in orasul american Sacramento, dupa ce au prinsi ca au furat datele de pe mai multe carduri bancare si codurile PIN ale utilizatorilor cu ajutorul unei camere video miniaturale si a unor dispozitive de tip skimming montate pe ATM-uri.

OECD: Tranzactiile cu produse contrafacute - 3,3% din comertul global

Comertul mondial cu produse contrafacute a atins o valoare de 460 miliarde de euro pe an, arata o noua evaluare a Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuala EUIPO) si a Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), transmite AFP.

PENTRU SEDINTA ACTIONARILOR DIN 24 APRILIE: IAR Brasov propune distribuirea a peste o treime din profit ca dividende

Conducerea producatorului de elicoptere militare IAR Brasov IARV) a propus actionarilor pentru sedinta din 24 aprilie distruirea sumei de 11,51 milioane de lei sub forma de dividende, echivalentul a aproape 37% din profitul net de 31,18 milioane de lei realizat in 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )