Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania si Turcia vor sa ajunga la schimburi comerciale de peste 10 miliarde dolari

Adevărul Adevărul,
Romania si Turcia vor sa ajunga la schimburi comerciale de peste 10 miliarde dolari

Oficialii Guvernului roman au stabilit ca tinta, in discutiile cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, depasirea pragului de 10 miliarde de dolari la capitolul valorii schimburilor comerciale, Turcia fiind principala piata de export a Romaniei din spatiul extracomunitar, a anuntat marti Ministerul pentru Mediul de Afaceri. continuă pe Adevărul

Dorim schimburi comerciale de 10 miliarde de dolari

Presedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan, a declarat astazi, la Ankara, intr-o declaratie comuna cu prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, ca tinta celor doua state in ceea ce priveste cooperarea economica este atingerea unui nivel al schimburilor comerciale care sa se situeze la 10 miliarde de dolari.

Peste 10.000 de persoane, la slujba de Sfnta Parascheva din Iasi

Peste 10. 000 de persoane participa, duminica dimineata, la slujba de Sfanta Parascheva, care are loc in fata Catedralei Mitropolitane din Iasi. Slujba este oficiata de zeci de preoti, in frunte cu inaltpreasfintitul Teofan, Arhiepiscopul Iasilor si Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, transmite Mediafax.

SOC! Un milion de romani au peste 10.000 de lei in cont fara stirea lor! DETALII de ultim moment

Putini sunt romanii care stiu sa indice cati bani au in contul de pensii, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR). Desi.

Sfanta Parascheva. Peste 10.000 de credinciosi asista la slujba religioasa oficiata de mitropolitul Teofan

Peste zece mii de credinciosi iau parte, duminica, de sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, la Sfanta Liturghie, oficiata de mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Teofan, alaturi de 22 ierarhi din tara si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )