Libnet.ro
UNICEF

06:30

IN ADUNAREA DIN 3 OCTOMBRIE Actionarii Turism Felix vor alege un nou Consiliu de Administratie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ADUNAREA DIN 3 OCTOMBRIE Actionarii Turism Felix vor alege un nou Consiliu de Administratie

Consiliul de Administratie al Turism Felix TUFE) a convocat actionarii companiei, pentru data de 3 octombrie, la o adunare ordinara si una extraordinara, cu o serie de puncte pe ordinea de zi, intre care operarea unor modificari ale Actului Constitutiv al societatii, precum si alegerea membrilor board-ului ce in prezent este condus de Mihai Fercala, pentru un mandat de doi ani,se arata intr-un raport al emitentului publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

LA DATA DE 2 OCTOMBRIE Actionarii Santierului Naval Orsova sunt convocati pentru alegerea unui nou Consiliu de Administratie

Actionarii Santierului Naval Orsova SNO) sunt convocati la o adunare ordinara si una extraordinara la data de 2 octombrie, cu mai multe puncte pe ordinea de zi, intre care operarea unor modificari ale Actului Constitutiv al societatii, precum si alegerea membrilor Consiliului de Administratie pentru un mandat de doi ani, se arata intr-un raport al companiei postat ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN DATA DE 5 OCTOMBRIE Actionarii Transgaz voteaza vanzarea a 25% din Vestmoldtransgaz, catre BERD

Actionarii Transgaz TGN) sunt convocati, la data de 5 octombrie, pentru a-si da acordul privind subscrierea de catre Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare BERD) a unei parti sociale nou emise din Vestmoldtransgaz, pentru 20 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al transportatorului de gaze remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Mircea Badea anunta apocalipsa: Medicii vor alege pe cine trateaza si pe cine nu

Realizatorul emisiunii in gura presei a preluat avetismentul facut de dr. Musta, care spunea ca daca numarul pacientilor ATI continua sa creasca, medicii vor trebui sa aleaga pe cine trateaza, si a.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.202 seconds )