Libnet.ro
UNICEF

16:30

DIN CAUZA PANDEMIEI Pierdere de 3,56 milioane lei pentru Turism Covasna, dupa primele noua luni ale anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA PANDEMIEI Pierdere de 3,56 milioane lei pentru Turism Covasna, dupa primele noua luni ale anului

Turism Covasna TUAA), companie controlata de SIF Transilvania SIF3), a raportat pentru primele noua luni ale acestui an o pierdere de 3,56 milioane de lei, fata de un profit net de aproape 2,21 milioane de lei in primele trei trimestre ale lui 2019, in contextul in care veniturile din exploatare s-au redus cu 54,4%%, pana la 6,83 milioane de lei, reiese din raportul companiei remis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Laura Bretan, gaura colosala in buget din cauza pandemiei. Cate sute de mii de euro a pierdut anul acesta

Laura Bretan, cea mai cunoscuta voce romaneasca a momentului pe plan international, va lansa in a doua parte a lunii noiembrie primul ei album de artist profesionist. Afirmata in 2015 o data cu show-ul de exceptie desfasurat la Americas Got Talent, unde a reusit sa se claseze pe locul al saselea, impresionandu-l cu vocea sa .

CORONAVIRUS |Telecabina de pe Cetatea Deva va fi oprita din cauza pandemiei de Covid-19

Telecabina care urca pe Dealul Cetatii Deva, din judetul Hunedoara, va fi opritaincepand de marti, 10 noiembrie, pe o perioada nedeterminata, ca masura de limitare a raspandirii imbolnavirilor cu no.

Ungaria intra in izolare partiala din cauza pandemiei de COVID-19

Premierul ungar Viktor Orban, reticent pana in prezent in privinta unei inaspriri a restrictiilor in al doilea val al pandemiei de COVID-19, a anuntat luni o intrare partiala in izolare a Ungariei - incepand de miercuri, relateaza AFP.

Taiwanul, tara-model in lupta contra coronavirusului, spune ca nu a fost invitata la reuniunea OMS din cauza Chinei

Taiwanul nu a primit inca invitatia de a participa la o intrunire-cheie a Organizatiei Mondiale a Sanatatii pe tema pandemiei, ce va avea loc saptamana aceasta, din cauza piedicilor puse de China, a acuzat ministerul de externe al insulei, potrivit Reuters.

Fashion Days a pregatit stocuri de peste 200 milioane lei si reduceri de pana la 80%, pentru Black Friday 2020

Fashion Days, retailerul online de fashion detinut de Dante International, a anuntat stocuri de produse cu o valoare de aproximativ 200 milioane lei si reduceri care vor ajunge pana la 80%, in campania din acest an de Black Friday, care se va desfasura intre 11-13 noiembrie.

EXCLUSIV Mihai Albu, clipe tulburatoare din cauza fostei sotii: Mama mea de 92 de ani sta cu pastile sub limba, sa nu faca infarct!

Scandalurile dintre fostii soti Albu s-au acutizat, la vreme de pandemie. Mihai vrea sa-si viziteze fiica, insa Iulia nu respecta intocmai decizia judecatoreasca. Lucrurile s-au inflamat dupa ce vestitul designer a facut, la Antena Stars, o declaratie total neinspirata, care i-a adus o plangere la Politie, din partea Iuliei. Mihai a povestit, in exclusivitate pentru .

Mihai Albu a ajuns la Politie din cauza Iuliei Albu. E mare scandal, ce se intampla cu fiica lor

Ca si alte divorturi din showbiz-ul romanesc, cel dintre Mihai Albu si Iulia Albu nu face rabat de la scandal. Problemele post-divot dintre cei doi se adancesc pe zi ce trece, si fiecare il acuza pe celalalt in termeni duri. Mihai Albu si Iulia Albu, contre dure Dupa pronuntare sentintei de divort, lui Mihai Albu .

Bucurestenii, in pericol din cauza poluarii. Descoperirea sinistra a autoritatilor din weekend

Protectia calitatii aerului este un element cheie in asigurarea mijloacelor de trai durabile. Un trai atat pentru generatiile prezente, cat si pentru cele viitoare. Bucuresti face parte din capitalele europene cu un grad mare de poluare. Autoritatile se chinuie sa diminueze gradul de poluare in Bucuresti Bucuresti are o crestere a nivelului de poluare a .

Meciul Universitatea Cluj Farul, amanat din cauza COVID-19. Echipa din Ardeal are peste 20 de cazuri pozitive

Meciul Universitatea Cluj Farul a fost amanat din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 confirmate la echipa din Ardeal. Astfel, U Cluj inregistreaza al doilea meci consecutiv amanat in.

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Artistul a suferit complicatii din cauza virusului

Nicolae Botgros, in varsta de 67 de ani, a fost diagnosticat, in urma cu mai bine de o saptamana, cu noul coronavirus, acesta fiind transportat in stare grava la Institutul de Medicina de Urgenta din Chisinau. Ministrul Sanatatii din Republica Moldova a facut declaratii de ultima ora legate de starea de sanatate a celebrului dirijor! .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )