Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liderii de afaceri din Romania, despre majorarea cu 40% a pensiilor: Opriti aceasta lege catastrofala! Nu sabotati economia Romaniei!

Adevărul Adevărul,
Liderii de afaceri din Romania, despre majorarea cu 40% a pensiilor: Opriti aceasta lege catastrofala! Nu sabotati economia Romaniei!

Pandemia si criza economica globala au venit peste o Romanie care este bolnava cronic de astmul birocratiei si a risipei bugetare. Avem deja efecte extrem de grave in aproape toate domeniile: turism, comert, servicii, productie industriala, exporturi si investitii internationale. Cresterea tuturor pensiilor cu 40% va saraci bugetul tarii, va saraci economia, va saraci pensionarii, va ingropa tara, arata Romanian Business Leaders. continuă pe Adevărul

Camera de Comert Americana: Majorarea cu 40% a pensiilor, un derapaj periculos. impovareaza populatia activa si generatiile viitoare

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) isi exprima profunda ingrijorare fata de majorarea cu 40% a punctului de pensie si modificarea bugetului asigurarilor sociale, impuse de plenul Parlamentului marti si afirma ca aceasta masura va impovara atat populatia activa, cat si generatiile viitoare.

EXCLUSIV Ce se intampla cu Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, constructie-simbol a regimului comunist

Casa Radio este una dintre cele mai impozante cladiri din Bucuresti si totodata, din Romania. Localizata aproape de centrul Capitalei, in apropiere de raul Dambovita, proiectul megalomanic al lui Nicolae.

CITU, DESPRE MAJORAREA PENSIILOR: De unde atata tupeu si atata cinism?

Ministrul Finantelor, Florin Citu a declarat azi, referitor la majorarea cu 40% a pensiilor sustinuta de PSD, ca Guvernul nu va permite o crestere a cheltuielilor bugetare anul acesta, acuzand PSD ca a incercat sa arunce Romania in aer ani de zile. De unde atata tupeu si atata cinism?, se intreaba el, conform news. ro.

Avertismentul oamenilor de afaceri germani din Romania privind cresterea pensiilor cu 40%: Reprezinta un risc major pentru economie

Reprezentantii oamenilor de afaceri germani din Romania atrag atentia asupra efectelor negative pe care le exercita asupra economiei decizia Parlamentului de a mari pensiile cu 40%. Oamenii de afaceri.

EXCLUSIV Cele mai bogate si cele mai sarace judete din Romania, in functie de cifra de afaceri. Discrepante uriase. Explicatia specialistilor

Bucuresti si Ilfov sunt cele mai puternice judete din Romania, in functie de cifra de afaceri a companiilor inregistrate, la mare distanta de restul tarii. Discrepanta intre judete, respectiv.

Anunt de ultima ora despre revenirea spectatorilor pe stadioanele din Romania

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului din Romania, a vorbit intr-o conferinta de presa despre posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane.

Ultima ora. Nelu Tataru, despre situatia alarmanta din Romania. Ce se va intampla in luna octombrie

Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de ieri despre situatia nefericita a numarului de imbolnaviri cu COVID-19 din tara noastra. Acesta a confirmat faptul ca ne aflam intr-o perioada extrem de aglomerata din punct de vedere al evenimentelor, ceea ce conduce la un bilant COVID-19 alarmant. Ministrul Sanatatii atrage atentia asupra pericolelor ce pot .

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR: Sistemul financiar din Romania are resurse sa reziste si sa contribuie la relansarea economica

Sistemul financiar din Romania are resurse sa reziste si sa contribuie la sustinerea efortului de relansare economica, dar acest lucru nu este suficient, a declarat, astazi, intr-o dezbatere de specialitate, Leonardo Badea, viceguvernator Banca Nationala a Romania BNR).

Care este primul bloc de apartamente din Romania. De cate ori ai trecut pe langa el si habar nu aveai ca este atat de vechi?

Daca astazi este un lucru obisnuit sa mergi pe marile bulevarde si sa intalnesti cladiri inalte locuite, in urma cu un secol, lucrurile stateau cu totul diferit. Tu stii care este primul bloc de apartamente din Romania?! Ai trecut de multe ori pe langa el fara sa ai habar acest detaliu! Primul bloc de apartamente .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )