Libnet.ro
UNICEF

08:15

Virgil Popescu: Pierderile in turism sunt incomensurabile. Avem o strategie care ne va permite dezvoltarea acestui sector incepand de anul viitor

B1 B1,
Virgil Popescu: Pierderile in turism sunt incomensurabile. Avem o strategie care ne va permite dezvoltarea acestui sector incepand de anul viitor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a anuntat ca a fost finalizata Strategia pentru Turism, care va permite dezvoltarea acestui sector in Romania, incepand cu anul viitor. continuă pe B1

Virgil Popescu: Pierderile in turism sunt incomensurabile. Avem o strategie care ne va permite dezvoltarea acestui sector incepand de anul viitor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a anuntat ca a fost finalizata Strategia pentru Turism, care va permite dezvoltarea acestui sector in Romania, incepand cu anul viitor.

VIRGIL POPESCU: in momentul acesta sunt validate 5.100 de cereri de finantare pentru schema de ajutor referitoare la microgranturi

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat ca in acest momen sunt validate 5. 100 de cereri de finantare pentru schema de ajutor referitoare la microgranturi.

Virgil Popescu: Avem deja surplus de gaze in Romania

Companiile romanesti au ajuns sa exporte gaze in afara Romaniei si sa devina jucatori pe aceasta piata, a declarat miercuri Virgil Popescu, ministrul economiei, energiei si mediului de afaceri. Acesta spune ca avem deja surplus de gaze in Romania si ca ar trebui prelucrat in tara, de exemplu in industria petrochimica.

Virgil Popescu, Ministrul Economiei: Trebuie sa fim foarte precauti. Nu sunt niste sarbatori pe care sa le facem asa cum suntem noi obisnuiti (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a declarat miercuri ca, desi hotelurile si statiunile sunt deschise si pot primi vizitatori, turistii trebuie sa fie foarte precauti si sa.

VIRGIL POPESCU: Sarbatorile de iarna nu vor fi asa cum am fost obisnuiti

Hotelurile si statiunile sunt deschise pentru cei care vor sa calatoreasca in aceasta perioada, insa turistii trebuie sa fie foarte precauti si sa inteleaga ca aceste sarbatori de iarna vor fi altfel decat am fost obisnuiti pana acum, a declarat, astazi, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, care gestioneaza si sectorul turistic, conform Agerpres.

Ministrul Virgil Popescu: Economia, chiar si in pandemie, merge inainte. Vestile despre vaccinul anti-COVID sunt imbucuratoare, iar eu cred ca ne vom reveni

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, afirma ca economia Romaniei mege inainte, in ciuda situatiei dificile provocate de pandemia de coronavirus, gratie miilor de antreprenori care fac zilnic eforturi pentru ca.

VIRGIL POPESCU: Guvernul va acorda un ajutor de 1 miliard de euro catre CE Oltenia

Guvernul si-a asumat plata unui ajutor de stat de 1 miliard de euro pentru Complexul Energetic Oltenia, a declarat azi ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-o conferinta de presa.

Virgil Popescu, declaratie surprinzatoare: Nu stiu ce masca am, daca e de import!

Ministrul Economiei, Virgil Popescu recunoaste ca nu stie daca masca de protectie pe care o porta este una fabricata in Romania, sau daca este una de import.

Virgil Popescu: Romgaz are o capacitate de finantare poate chiar mai mare decat a Petrom

Romgaz este suficient de solvabila pentru a achizitiona participatia detinuta de americanii de la Exxon in proiectul Neptun Deep din Marea Neagra, considera ministrul economiei, energiei si mediului de afaceri, Virgil Popescu. Acesta a spus miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Romgaz are o capacitate de finantare poate chiar mai mare decat a OMV Petrom. in opinia ministrului, Romgaz se poate implica in mai multe investitii si nu va renunta la unele dintre cele deja anuntate.

Virgil Popescu: Romania devine un jucator pe piata gazelor naturale (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca Romania devine un jucator pe piata gazelor naturale si, pentru prima data, statul face export de gaze naturale pentru ca a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )