Libnet.ro
UNICEF

15:45

O noua editie a programului Litoralul pentru toti demareaza duminica. Tarife cu 70% mai mici decat in varf de sezon

Adevărul Adevărul,
O noua editie a programului Litoralul pentru toti demareaza duminica. Tarife cu 70% mai mici decat in varf de sezon

O noua editie a programului Litoralul pentru toti demareaza duminica, 1 septembrie. Turistii beneficiaza de cazare la mare platind intre 50 si 140 de lei pe zi incepand cu 1 septembrie pana in 30 septembrie, transmite Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR). continuă pe Adevărul

Litoralul pentru toti incepe astazi. Turistii se pot caza platind intre 50 si 140 de lei pe zi

O noua editie a Programului Litoralul pentru toti, prin care turistii beneficiaza de cazare la mare cu tarife intre 50 si 140 de leizi, se va derula in perioada 1 - 30 septembrie, informeaza Federatia.

incepe Litoralul pentru toti, cu preturi care pornesc de la 50 de lei pe zi

O noua editie a programului Litoralul pentru toti incepe azi, cu preturi de la 50 la 140 de lei pe zi, iar biletele se pot cumpara si cu vouchere de vacanta. 49 de hoteluri s-au inscris in program. FPTR sustine ca multe hoteluri refuza rezervarile in septembrie din cauza lipsei de angajati, relateaza Mediafax.

Incepe programul Litoralul pentru toti: reduceri de pana la 70% in aproape 50 de hoteluri

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a lansat programul Litoralul pentru toti. Incepand cu 1 septembrie si pana pe 30 septembrie, turistii beneficiaza de preturi la cazare cuprinse intre 50 de lei si 140 de lei pe zi. Sejururile pot.

Patronatele din turism lanseaza programul Litoralul pentru toti

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) a anuntat joi ca lanseaza programul Litoralul pentru toti prin care turistii beneficiaza de cazare la mare platind intre 50 si 140 de lei pe zi, incepand cu 1 septembrie pana in 30 septembrie.

Tarife mai mici cu 70% la cazare, prin programul Litoralul pentru Toti. Se accepta si vouchere de vacanta

Programul Litoralul pentru Toti debuteaza la 1 septembrie, pana la 30 septembrie, cu preturi preferentiale la cazare pe litoral.

incepe programul Litoralul pentru toti. Ce preturi vor fi de la 1 septembrie la malul marii

De la 1 septembrieincepe programul Litoralul pentru toti. La malul marii turistii se pot bucura de preturi semnificativ mai mici, incepand de la 50 la 140 de lei pe zi. Biletele se pot.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )