Libnet.ro
UNICEF

15:46

Salariile au scazut cu 60%, pe fondul pandemiei de coronavirus. Cele mai afectate domenii

B1 B1,
Salariile au scazut cu 60%, pe fondul pandemiei de coronavirus. Cele mai afectate domenii

Turismul, transporturile si domeniul HoReCa au fost grav afectate decriza epidemica declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Angajatii din aviatie si automotive au pierdut chiar si 35% din. continuă pe B1

Summitul UE. Ce prevede planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus

Liderii Uniunii Europene s-au adunat la Bruxelles pentru a discuta planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus. Desi initial era planificat ca summitul sa dureze doua.

Summitul UE. Ce prevede planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus

Liderii Uniunii Europene s-au adunat la Bruxelles pentru a discuta planul de relansare economica a Uniunii Europene, pe fondul pandemiei de coronavirus. Desi initial era planificat ca summitul sa dureze doua.

Cele mai delicioase clatite cu branza si stafide. Reteta simpla pe care o stiu toate gospodinele

Clatitele sunt o specialitate bretona, o regiune din nord-vestul Frantei, care a devenit cunoscuta si apreciata rapid in toata lumea. Pot fi dulci, cat si sarate, iar umpluturile variaza de la cele mai simple, cum ar fi dulceata sau miere, pana la combinatii spectaculoase. De asemenea, pentru cei care adora combinatia de branza cu stafide, .

Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Ilie. Mesaje Whatsapp si Messenger pentru ziua onomastica

Azi e o zi speciala pentru credinciosi si cu o subla insemnatate pentru cei care poata numele Sfantului Ilie. Cum poti sa faci cele mai frumoase urari azi, 20 iulie? Care sunt cele mai bune felicitari pentru ziua numelui? Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Ilie Azi, 20 iulie, este o zi deosebita pentru cei .

Cele mai toxice fructe de pe rafturile magazinelor. Evita-le daca vrei sa nu ai probleme de sanatate! Expertii avertizeaza

Enviromental Working Group EWG) a dezvaluit cele mai nocive fructe din magazine, in urma unui studiu in care este analizat nivelul de pesticide folosit de agricultori. Printre cele mai toxice fructe se numara merele si capsunile, din cauza substantelor chimice care le apara de daunatori.

VIDEO Comuna celebra din Alba, afectata de cele mai mari inundatii din ultimii 20 de ani. Cantitatea de apa a fost de aproape 50 lmp in 2 ore

Comuna Ciugud din Alba, celebra la nivel national pentru investitiile din fonduri europene si ideile smart puse in practica de administratia locala, a fost lovita duminica, 19 iulie 2020, de cele mai puternice inundatii din ultimii 20 de ani.

ANM: avertizari meteo cod portocaliu si cod galben. Care sunt cele mai afectate zone

Primim vesti rele de la meteorologi! ANM a emis mai multe avertizari meteo cod portocaliu si cod galben. Care sunt cele mai afectate zone. ANM: avertizari meteo cod portocaliu si cod galben Un cod portocaliu a fost emis pentru intervalul 19 iulie, ora 10:00 19 iulie, ora 21:00, privind cantitati de apa insemnate si .

Cele mai sanatoase metode de conservare a fructelor si legumelor. Cum pregatesti proviziile pentru iarna

Suntem in perioada in care piata abunda de fructe si legume gustoase, de care, cu siguranta, vrei sa te bucuri cat mai mult timp. in frigider insa, durata lor de viata este una limitata, asa ca te intrebi cum le poti pastra cat mai mult timp, fara a folosi conservanti si aditivi alimentari. Iata care .

Atentie mare! Puteti ramane fara bani! Una dintre cele mai importante banci din Romania va blocheaza conturile. Ce trebuie sa faceti ca sa nu va pierdeti banii

Mai multi clienti ai uneia dintre cele mai importante banci din Romania s-au trezit cu conturile blocate pentru ca nu au putut justifica provenienta banilor. Este vorba despre banca ING, care explica ce trebuie sa faca clientii pentru a nu se trezi in aceasta situatie.

Printul George, in cele mai dragalase ipostaze! 20 fotografii!

Ce repede au trecut anii! Printul George, fiul lui Kate Middleton si al Printului William, implineste 7 ani pe data de 22 iulie. Iata o serie de imagini cu micul print in cele mai dragalase ipostaze! .

ştiri din Economie

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )