Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce afaceri au mers cel mai bine anul trecut

Adevărul Adevărul,
Ce afaceri au mers cel mai bine anul trecut

Comertul cu motociclete si intretinerea si repararea acestora, intretinerea si repararea autovehiculelor, afacerile cu jocuri de noroc, activitatile hoteliere si agentiile turistice au inregistrat cele mai mari cresteri in 11 luni din 2017, comparativ cu perioada similara a anului anterior, arata datele INS. La polul opus, serviciile de coafura si activitati de infrumusetare a scazut cu 18,3%. continuă pe Adevărul

Topul celor mai vandute carti in 2017. Ce au comandat romanii online anul trecut

Comertul online de carte merge din ce in ce mai bine, romanii preferand sa comande pe internet cartile dorite. Site-urile de specialitate afiseaza tot timpul topul vanzarilor sau ale preferintelor cititorilor, astfel ca putem sa vedem cele mai dorite carti in 2017.

Consumatorii de oua, unt si cei care utilizeaza frecvent transportul aerian au resimtit cel mai puternic scumpirile din anul trecut. Inflatia medie a fost de 3.3%

Consumatorii de oua, unt, fructe, sau cei care utilizeaza frecvent transportul aerian au resimtit cel mai mult cresterea preturilor din anul trecut, potrivit datelor publicate vineri de catre Institutul National de Statistica. Ouale s-au scumpit cu peste 43%, transportul aerian cu aproape 24%, iar untul cu 22%. La capatul celalalt avem ieftiniri la cartofi, biletele de tren si servicii postale. E drept, potrivit celui mai recent raport privind inflatia, document provenit de la Banca Nationala, in primul trimestru al acestui an, cresterea preturilor ar putea trece de 4%, urmand ca pe parcursul intregului an, inflatia sa se consolideze la valori mai mici.

Dacia a atins un nou record de vanzari pe plan mondial anul trecut: 655.000 de unitati. A fost insa primul an in care sub jumatate dintre masini au fost produse la Mioveni, iar restul, in Maroc

Dacia a anuntat ca in 2017 a vandut peste 655. 000 de vehicule in lume, ceea ce reprezinta un nou record pentru marca din Groupe Renault. De mentionat insa ca anul trecut a fost primul in care mai putin de jumatate dintre masinile Dacia au fost produse la Mioveni, restul fiind produse in Maroc uzinele Tanger si Casablanca). Franta a fost cea mai mare piata pentru Dacia si alte trei piete au depasit 50. 000 de unitati: Germania, Italia si Spania.

Numarul pomilor de Craciun taiati ilegal a scazut puternic anul trecut

Numarul pomilor de Craciun taiati ilegal a scazut puternic anul trecut, fiind efectuate peste 8. 800 de controale, au anuntat, astazi, reprezentantii Romsilva.

VIDEO This is Romania, filmul fabulos ajuns in finala internationala pentru Cel mai bun video de prezentare a unei tari

Un video de promovare a Romaniei concureaza alaturi de Islanda, Columbia, Maroc si Croatia la Categoria Cel mai bun video de prezentare a unei tari, pe renumita platforma AirVuz.

Cel mai mare dezastru al Armatei Romane. Cum au pierit peste 150.000 de soldati romani in fata tancurilor rusesti

Luptele de la Cotul Donului si Stepa Calmuca din cadrul bataliei de la Stalingrad reprezinta cel mai mare dezastru din istoria militara a romanilor. Peste 150. 000 de soldati lasati fara armament corespunzator si fara echipament de iarna au fost pur si simplu spulberati de blindatele si trupele rusesti.

VIDEO Tottenham - Everton 4-0/ Harry Kane a reusit o dubla si a devenit cel mai bun marcator al lui Tottenham in Premier League

Tottenham s-a impus categoric in meciul disputat pe teren propriu contra lui Everton, scor 4-0, in etapa cu numarul XXIII din campionatul Angliei. Harry Kane a reusit o dubla si a devenit cel mai bun marcator in Premier League din istoria lui Tottenham: are 98 de goluri, cu unul mai mult decat Teddy Sheringham.

Rata anuala a inflatiei a urcat in decembrie la 3,3%, cel mai mare nivel din august 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna decembrie la 3,32%, cel mai inalt nivel din august 2013, cand a fost 3,67%, in conditiile in care ouale s-au scumpit cu 43,2% in ultimul an, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

Pretul cafelei Robusta a scazut cu 21%, iar cel al soiului Arabica - cu 7,9%

Pretul futures al cafelei a avut o evolutie descendenta anul trecut, pe plan international, in pofida unor previziuni care arata aparitia unui deficit pe piata de profil, anul acesta.

REVOLTA in educatie: Soferi din primarii, platiti mai bine decat profesorii

Angajatii din educatie au printre cele mai mici salarii din sistemul bugetar, in pofida majorarilor anuntate in acest an, atrage atentia Federatia Sindicatelor Libere din invatamant.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )