Libnet.ro
UNICEF

18:45

Aproape 2.200 de clienti ai agentiei Omnia Turism vor fi despagubiti

Adevărul Adevărul,
Aproape 2.200 de clienti ai agentiei Omnia Turism vor fi despagubiti

Omniasig VIG a anuntat ca a avizat 2. 195 de dosare de dauna in cazul Omnia Turism. Valoarea despagubirilor va avea in vedere raportul dintre suma asigurata si valoarea totala a prejudiciului, a informat Omniasig VIG. in urma sinuciderii lui George Negru, patronul Omnia Turism, au ramas datorii de 7,4 milioane de euro din peste 8. 300 de pachete turistice vandute pentru anul 2018. continuă pe Adevărul

Aproape 2.200 clienti ai agentiei Omnia Turism vor fi despagubiti

Omniasig VIG a anuntat ca a avizat 2. 195 de dosare de dauna in cazul Omnia Turism. Valoarea despagubirilor va avea in vedere raportul dintre suma asigurata si valoarea totala a prejudiciului, a informat Omniasig VIG. in urma sinuciderii lui George Negru, patronul Omnia Turism, au ramas datorii de 7,4 milioane de euro din peste 8. 300 de pachete turistice vandute pentru anul 2018.

Omniasig a avizat 2.195 dosare de dauna in cazul falimentului Omnia Turism

Compania de asigurari Omniasig VIG arata, referitor la cazul falimentului agentiei Omnia Turism, ca a avizat, pana in prezent, un numar de 2. 195 dosare de dauna. Omnia Turism era asigurata la Omniasig VIG pentru riscul de nerambursare a cheltuielilor.

Agentia Omnia Turism este asigurata la Omniasig: Asiguratorul a avizat pana in prezent 2195 dosare de dauna, dar despagubirile totale nu pot depasi suma de 50.000 de dolari

Agentia Omnia Turism, sanctionata luna trecuta cu retragerea licentei si ale carei conturi sunt blocate, este asigurata la Omniasig VIG pentru riscul privind rambursarea cheltuielilor de repatriere si/sau a sumelor achitate de turist in cazul insolvabilitatii sau falimentului agentiei de turism, a anuntat miercuri asiguratorul. Procesul de avizare a dosarelor de dauna este in derulare si, pana in prezent, au fost avizate 2. 195 dosare de dauna. Suma asigurata in cadrul politei de asigurare este de 50. 000 de dolari, ceea ce inseamna ca indiferent de valoarea despagubirilor solicitate, asiguratorul nu poate plati peste aceasta suma.

Dezastrul de la Omnia Turism. Peste 2000 de dosare de dauna, despagubiri de maximum 50.000 de dolari

Omniasig VIG, asiguratorul Omnia Turism, sanctionata luna trecuta cu retragerea licentei si ale carei conturi sunt blocate, vine cu precizari in cazul despagubirilor clientilor agentiei. Potrivit unui.

ştiri din Economie

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )