Libnet.ro
UNICEF

13:00

Avocat: Sute de persoane vor da in judecata statul si Omnia Turism pentru a-si recupera banii

Adevărul Adevărul,
Avocat: Sute de persoane vor da in judecata statul si Omnia Turism pentru a-si recupera banii

Circa 200 de persoane care si-au cumparat pachete turistice de la Omnia Turism vor actiona in instanta agentia si statul roman, pentru a-si recupera banii, potrivit avocatului Adrian Cuculis. continuă pe Adevărul

Ministerul Turismului a retras licenta Omnia Turism; toate contractele agentiei sunt verificate/ Ministrul Dobre: Toate agentiile de turism trebuie sa aiba obiect unic de activitate si vor avea voie sa vanda vacante in avans cu cel mult un an

Licenta de turism a Omnia Turism a fost retrasa de catre directia de specialitate din cadrul Ministerului Turismului, a anuntat sambata ministerul, care subliniaza ca verifica, alaturi de ANAF, toate contractele incheiate de touroperator. De asemenea, ministrul Turismului Mircea Titus Dobre a declarat sambata ca toate agentiile de turism vor trebui sa aiba obiect unic de activitatea si nu vor mai putea vinde vacante cu cel mult un an in avans. El a precizat ca ceea ce s-a intamplat cu Omnia Turism pare a fi un caz premeditat, pentru ca agentia functiona bine si turistii nu au avut probleme. Alin Burcea ANAT): Vom lansa un fond de sprijin pentru turistii care au cumparat pachete de la Omnia de peste 1. 000 de euro.

Ministerul Turismului a retras licenta Omnia Turism

ACTUALIZARE 18:19 Licenta de turism a Omnia Turism a fost retrasa de catre directia de specialitate din cadrul Ministerului Turismului, a anuntat sambata ministerul, care subliniaza ca verifica, alaturi de ANAF, toate contractele incheiate de touroperator, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. *ACTUALIZARE 15:11 Burcea, ANAT: Vom lansa un fond de sprijin pentru turistii afectati in cazul Omnia Turism * Dobre: ANAF va incepe in scurt timp un control pentru a identifica toate companiile ce au avut contract cu Omnia Turism.

Ministerul Turismului a retras licenta Omnia Turism

Licenta de turism a Omnia Turism a fost retrasa de catre directia de specialitate din cadrul Ministerului Turismului, a anuntat sambata ministerul, care subliniaza ca verifica, alaturi de ANAF, toate contractele incheiate de touroperator, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. Ministerul Turismului, prin Directia de Control, a intensificat procesul de monitorizare a pietei de turism si va efectua verificarile necesare pentru a identifica toate agentiile de turism si toate tipurile de contracte aflate in derulare cu compania Omnia Turism, tocmai pentru a avea o imagine detaliata asupra acestui caz atipic, arata ministerul.

ANAF va incepe in scurt timp un control pentru a identifica toate companiile ce au avut contract cu Omnia Turism

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) va incepe in scurt timp un control pentru a identifica toate companiile care au avut contract cu Omnia Turism, control care ar putea sa fie finalizat in maximum doua luni, potrivit declaratiilor ministrului Turismului, Mircea Titus Dobre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )