Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ministrul Turismului anunta o ruta comuna Romania - Republica Moldova pentru dezvoltarea conceptului de wine tourism

Adevărul Adevărul,
Ministrul Turismului anunta o ruta comuna Romania - Republica Moldova pentru dezvoltarea conceptului de wine tourism

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa comuna cu directorul general al Agentiei Turismului a Republicii Moldova, Stanislav Rusu, demararea unui proiect al celor doua tari privind stabilirea unor rute turistice comune, iar Drumul Vinului si Ruta Voievodului Stefan cel Mare si Sfant Sunt primele proiecte de turism care vor include obiective din ambele tari, prezentate intr-un produs turistic unic. continuă pe Adevărul

VIDEO Ministrul Turismului, Bogdan Trif: Vrem sa dezvoltam o ruta a vinului in Romania si in Republica Moldova

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, si directorul general al Agentiei Turismului a Republicii Moldova, Stanislav Rusu, au participat vineri, la Fintesti, la prezentarea cramei Lacerta, o investitie de peste 8 milioane de euro. Cu acest prilej, cei doi demnitari au oferit detalii despre proiectul comun Ruta domnitorului Stefan cel Mare si Sfant.

Ministrul Turismului: Drumurile cu destinatie turistica trebuie finantate cu prioritate

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a facut apel vineri la autoritatile locale si judetene din Buzau sa asigure infrastructura rutiera in localitatile cu potential turistic si sa finanteze cu prioritate.

Republica Moldova: Un barbat s-a impuscat in cap, intr-o banca, pentru ca nu mai putea sa-si plateasca imprumutul

Un barbat din Chisinau, Republica Moldova, in varsta de 50 de ani, s-a impuscat in cap in sediul unei companii de creditare, pentru ca nu mai putea sa plateasca imprumutul si urma sa fie evacuat din.

Republica Moldova: Un cuplu din Bender a fost gasit fara suflare intr-o fantana

Doi soti din orasul Bender, Republica Moldova, in varsta de 60 si 64 de ani, au fost gasiti fara suflare intr-o fantana in zona plajei raului Nistru, cei doi fiind impuscati de catre persoana care.

Republica Moldova: Presedintele Igor Dodon ii cere demisia premierului Pavel Filip pentru ca acesta a cerut sprijinul Uniunii Europene

Criza politica in Republica Moldova! Presedintele Igor Dodon a cerut ca premierul Pavel Filip sa isi inainteze demisia de onoare pentru ca acesta a cerut ajutorul Uniunii Europene in formarea unei guvernari pr.

VIDEO Doi asasini din Azerbaidjan, retinuti in Republica Moldova

Doi killeri de origine azera cu varsta de 26 si, respectiv, 32 de ani, membri a unui grup criminal organizat, au fost retinuti de catre autoritatile din R. Moldova.

Eurovision 2018: Reprezentantii Romniei nu s-au calificat n finala. Republica Moldova merge mai departe n concurs

Trupa The Humans, reprezentanta Romaniei la Eurovision Song Contest 2018, nu s-a calificat in finala concursului, dupa ce a interpretat melodia Goodbye in cea de-a doua semifinala a competitiei, care a avut loc joi seara, la Lisabona, potrivit news. ro. Reprezentantii Republicii Moldova, membrii trupei DoReDoS, s-au calificat cu melodia My Lucky Day.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )