Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul Turismului promite ca romanii nu vor mai fi tepuiti de unii smecheri din agentii

Adevărul Adevărul,
Ministrul Turismului promite ca romanii nu vor mai fi tepuiti de unii smecheri din agentii

Ordonanta de garantare a pachetelor de servicii turistice se afla pe circuitul de avizare, urmand sa intre in sedinta de Guvern, a declarat vineri ministrul Turismului, Bogdan Trif, promitand ca nu va mai permite ca cetateanul roman sa fie tepuit de unii smecheri din agentiile de turism de rea credinta. continuă pe Adevărul

Ministrul Turismului: Nu mai permitem ca cetateanul roman sa fie tepuit de agentii de rea-credinta

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat, vineri, la Constanta, ca pe ordinea de zi a sedintei de Guvern va intra o ordonanta de garantare a pachetelor de servicii turistice, fiind de nepermis ca.

Voucherele de vacanta, o amintire! Ministrul Turismului, veste proasta pentru bugetari

Bugetarii ar putea sa nu mai primeasca vouchere de vacanta. Ministrul Turismului, Bogdan Trif, spune ca la finalul anului urmeaza sa fie realizata o evaluare a eficientei voucherelor de vacanta, sa se.

Masinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate in Romania

In curand,masinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea fi inmatriculate,oficialii guvernamentali pregatesc un proiect de ordin al ministrului Transporturilor pentru modificarea si completarea.

Cetatenii moldoveni angajatiin mai multe locuri nu vor mai trebui sa prezinte declaratie pe venit

Persoanele angajate in mai multe locuri de munca nu vor mai fi obligate sa prezinte la inceputul primaverii o declaratie pe venit. Anuntul a fost facut de Iurii Lichii, seful adjunct al Serviciului Fiscal, cu referire la modificarile legislative in domeniul fiscal, adoptate joi, 26 iulie, de Parlament, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )