Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul Turismului recomanda presei sa nu mai scrie doar despre lucrurile negative

Adevărul Adevărul,
Ministrul Turismului recomanda presei sa nu mai scrie doar despre lucrurile negative

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a recomandat presei sa nu mai promoveze doar lucrurile negative, precizans ca avem o tara care este invidiata din punct de vedere al ofertei turistice. continuă pe Adevărul

Ministrul Turismului, suparat ca jurnalistii vorbesc despre mancarea proasta si conditiile precare de pe Litoral: Nu trebuie aratat la televizor!

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, le-a cerut jurnalistilor sa nu mai scrie despre aspectele negative, in conditiile in care Romania are multe lucruri bune de oferit turistilor. Recomand tuturor, inclusiv.

Ministrul Turismului: Deficitul de forta de munca n sector este de peste 30%, din cauza mirajului salariilor mari din afara

Sectorul turismului are un deficit de forta de munca de peste 30%, sustine Bogdan Trif, ministru de resort, in opinia caruia s-a ajuns in aceasta situatie din cauza mirajului salariilor mari in afara tarii. Totusi, datele Institutului National de Statistica INS) arata luna de luna ca in acest domeniu de activitate angajatii au cele mai mici venituri, in medie de circa 1. 554 lei/luna, in Romania, aici nefiind inclus bacsisul. Ministrul spune ca sunt aceste salarii mici pentru ca 95% din sector este privat, iar piata se autoregleaza.

Cele mai tari bancuri despre soferi de Romania. Ce-i spune o soferita politistului care-i controleaza masina

Va prezentam o colectie de bancuri despre soferi. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest tip pe care le cunoasteti.

Mihaela Radulescu, o diva fara inhibitii, la 49 de ani FOTO. Mai are doar un an pana la schimbarea prefixului, dar timpul este tot bland cu ea

Nu ca ar fi avut vreodata! Dar parca astazi, de ziua ei, cand toate ii merg din plin si se bucura de armonia din viata ei, are un motiv in plus s-o si arate. Mihaela Radulescumai are doar un.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )