Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romania poate fi amendata cu peste 2 milioane euro pentru ca nu garanteaza pachetele turistice

Adevărul Adevărul,
Romania poate fi amendata cu peste 2 milioane euro pentru ca nu garanteaza pachetele turistice

Comisia Europeana a anuntat deja statul roman ca poate fi amendata cu 1,9 milioane euro, plus penalitati de intarziere, pentru ca nu a transpus pana la 1 ianuarie Directiva privind garantarea pachetelor turistice, care ar fi trebuit sa intre in vigoare la 1 iulie. continuă pe Adevărul

ULTIMA ORA! Investitii URIASE in Aparare: Romania cumpara echipament de 750 de MILIOANE EURO pentru ARMATA

Romania face o investitie uriasa in Aparare. MapN a lansat o licitatie de circa 750 de milioane de euro pentru achizitia a 3. 265 de platforme multifunctionale pe roti - autocamioane militare, autocisterne,.

Licitatie uriasa n Aparare: Aproape 750 de milioane de euro pentru 3.300 de de camioane militare si platforme de transport auto multifunctionale pentru Armata

Ministerul Apararii a lansat o licitatie uriasa, de peste 3,4 miliarde de lei pentru achizitia a 3. 265 de platforme multifunctionale pe roti - autocamioane militare, autocisterne, autofurgoane, autotractoare, remorci si semiremorci pentru dotarea Armatei. Contractul-cadru ar urma sa aiba o durata de sapte ani si va presupune ca firmele castigatoare sa integreze, dupa o prima etapa, productia platformelor multifunctionale in tara. Vezi in articol ce fel de autocamioane si cate unitati de fiecare tip vrea sa cumpere Armata.

Licitatie uriasa n Aparare: Aproape 750 de milioane de euro pentru 3.300 de camioane militare si platforme de transport auto multifunctionale pentru Armata

Ministerul Apararii a lansat o licitatie uriasa, de peste 3,4 miliarde de lei pentru achizitia a 3. 265 de platforme multifunctionale pe roti - autocamioane militare, autocisterne, autofurgoane, autotractoare, remorci si semiremorci pentru dotarea Armatei. Contractul-cadru ar urma sa aiba o durata de sapte ani si va presupune ca firmele castigatoare sa integreze, dupa o prima etapa, productia platformelor multifunctionale in tara. Vezi in articol ce fel de autocamioane si cate unitati din fiecare tip vrea sa cumpere Armata.

DOCUMENT Fonduri europene de 5,7 milioane de euro pentru decontaminarea siturilor afectate de poluare

Zonele din Romania afectate de poluarea istorica vor putea fi decontamnate prin proiecte europene finantate din fonduri nerambursabile in valoare de 5,7 milioane de euro, bani asigurati in acea mai mare parte din Politica de coeziune a Uniunii Europene, printr-un apel lansat luni de Ministerul Fondurilor Europene.

PMB: Vouchere de 2 milioane de euro pentru peste 3.000 de viitoare mamici acordate in doar o luna

In prima luna de la debutul programului Voucher Materna Bucuresti, au fost acordate de Primaria Capitalei vouchere in valoare de aproape 2 milioane de euro pentru peste 3. 000 de femei insarcinate din.

Primaria Capitalei a acordat 2 milioane de euro pentru peste 3.000 de viitoare mamici. Cum pot fi accesati banii

Vouchere in valoare de aproape 2 milioane de euro pentru peste 3. 000 de femei insarcinate din Bucuresti au fost acordate de Primaria Capitalei in prima luna de la debutul programului Voucher Materna Bucuresti.

Biciclete de 4,7 milioane de euro pentru un oras poluat si cu piste blocate de tonete, statii de autobuz sau de trecatori

Un proiect important de mobilitate urbana a fost anuntat de Primaria Iasi, care va depune cerere de finantare europeana pentru un sistem integrat de inchiriere de biciclete.

Licitatia anului in Alba a fost reluata. Aproape 17 milioane de euro pentru operarea instalatiilor de gestionare a deseurilor

Consiliul Judetean Alba a reluat procedura de delegare prin concesiune a operarii instalatiilor de gestionare a deseurilor realizate in cadrul Sistemului de management integrat al deseurilor. Precedenta licitatie a fost anulata la sfarsitul anului 2017 pentru erori si omisiuni in documentatie.

EximBank - cifra de afaceri de 162 milioane euro din factoring, in 2017

Traian Halalai, EximBank: in 2017, cifra de afaceri inregistrata pe segmentul de factoring a fost cu 47% peste cea din 2016 si de patru ori mai mare fata de 2015 EximBank a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproape 162 de milioane de euro din operatiuni de factoring, marcand al treilea an consecutiv de crestere accelerata, arata un comunicat al institutiei.

Facebook, amendata in Marea Britanie pentru scandalul Cambridge Analytica

Facebook va fi amendata in Marea Britanie pentru scandalul Cambridge Analytica de catre comisariatul pentru protectia datelor personale, sanctiunea fiind de 500. 000 de lire sterline, maximul permis. Reamintim, .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )