Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statiunea Eforie Nord, reabilitata cu 22 de milioane de lei. Cat dureaza si ce imbunatatiri i se aduc

Adevărul Adevărul,
Statiunea Eforie Nord, reabilitata cu 22 de milioane de lei. Cat dureaza si ce imbunatatiri i se aduc

Primaria Eforie a anuntat marti ca a inceput reabilitarea modernizarea statiunii Eforie Nord pentru valorificarea atractiilor turistice, 85% din fonduri provenind din Fondul European de Dezvoltare Regionala, 13% de la bugetul de stat si 2% de la primarie. continuă pe Adevărul

Transilvania Broker de Asigurare, a raportat un profit net preliminar de 3,518 milioane lei

Transilvania Broker de Asigurare, simbol bursier TBK), unul dintre primii 3 brokeri de asigurare din Romania, a raportat un profit net preliminar de 3,518 milioane lei, in crestere cu 15,3% fata de anul 2016.

BRK Financial Group, a raportat o pierdere de 4,77 milioane lei

BRK Financial Group, simbol bursier BRK) a raportat o pierdere de 4,77 milioane lei , in crestere cu 165% fata de anul precedent.

in 2017, Bursa de Valori Bucuresti a raportat un profit net preliminar de 14,6 milioane lei in crestere cu 89%

In 2017, Bursa de Valori Bucuresti, simbol bursier BVB), a raportat un profit net preliminar de 14,6 milioane lei, in crestere cu 89% fata de rezultatul raportat in 2016.

Administratia Nationala Apele Romane a atribuit OMV Petrom un contract cadru de 4,13 milioane lei

Administratia Nationala Apele Romane ANAR) a atribuit OMV Petrom un contract cadru cu o durata de patru ani si o valoare de 4,13 milioane lei, fara TVA, pentru furnizarea de carburanti, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Tarom estimeaza investitii de 440,2 milioane lei pentru acest an

Transportatorul aerian national Tarom estimeaza, pentru acest an, un profit brut de 27. 470 lei, la venituri totale de 1,5 miliarde lei, dupa ce, in ultimii zece ani, compania a raportat pierderi in fiecare an.

Ce s-a ales de afacerea imobiliara a lui George Becali. Fundatia sa vinde blocul de locuinte sociale cu 1,9 milioane lei

Blocul de garsoniere restaurat de fundatia omului de afaceri George Becali a fost propus pentru a fi vandut primariei din Petrosani, cu pretul de circa 1,9 milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )