Libnet.ro
UNICEF

08:45

De astazi, tarife plafonate pentru apelurile si SMS-urile catre alte state din SEE

Adevărul Adevărul,
De astazi, tarife plafonate pentru apelurile si SMS-urile catre alte state din SEE

Tarifele aplicate consumatorilor pentru apelurile efectuate si SMS-urile transmise din Romania catre numere din orice alt stat din Spatiului Economic European din care fac parte statele membre ale Uniunii Europene, plus Norvegia, Islanda si Liechtenstein) nu vor putea depasi 0,19 euro/minut fara TVA) si 0,06 euro/SMS fara TVA). Plafonarea este stabilita de o reglementare europeana care intra in vigoare incepand cu data de 15 mai 2019. continuă pe Adevărul

VIDEO Piata unica digitala: Apelurile din Romania catre alte tari din UE vor fi mai ieftine, incepand din 15 mai 2019

Tarifele mari percepute pentru apelurile pe care le efectueaza utilizatorii europeni atunci cand suna din tarile lor de origine in alte tari UE apeluri internationale) vor fi limitate incepand cu data de 15 mai, a anuntat luni Comisia Europeana. Dupa eliminarea tarifelor de roaming in 2017, Executivul european introduce acum plafoane tarifare si la apelurile internationale pentru a proteja consumatorii impotriva socurilor unor facturi exorbitante atunci cand efectueaza un apel in Europa. Vezi in articol care vor fi noile tarife internationale maxime in UE.

Noi tarife pentru apelurile internationale din UE! Toti romanii trebuie sa citeasca acest anunt

Un nou tarif maxim se va aplica, din data de 15 mai, pentru toate apelurile si SMS-urile internationale efectuate in interiorul Uniunii Europene, iar operatorii de telecomunicatii vor trebui sa informeze.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )