Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ciolacu: Guvernul a mintit ca a pus in buget bani pentru cresterea pensiilor. Acum pe ascuns lucreaza la cresterea TVA

Adevărul Adevărul,
Ciolacu: Guvernul a mintit ca a pus in buget bani pentru cresterea pensiilor. Acum pe ascuns lucreaza la cresterea TVA

Liderul PSD Marcel Ciolacu acuza Guvernul ca a mintit in legatura cu cresterea pensiilor si a salariilor cadrelor didactice, iar acum, desi promite ca nu va creste taxele, lucreaza la cresterea TVA. continuă pe Adevărul

Nicolas Sarkozy, fostul presedinte al Frantei, pus sub acuzare pentru asociere criminala

Fostul presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy, a fost pus sub acuzare pentru asociere criminala in cazul presupusei finantari libiene a campaniei sale prezidentiale din 2007.

Se dau bani pentru romani. Cine beneficiaza: legea a fost adoptata

Ca si o masura de incurajare pentru producatorii agricoli din Romania, Parlamentul a dat unda verde unui proiect cu prime de comercializare care pot ajunge anual pana la 10. 000 de euro, printro schema care se va derula in intervalul 2021-2023, anunta avocatnet. ro. Se dau bani pentru romani Astfel, primele urmeaza a fi date celor care .

Marcel Ciolacu: Guvernul a scapat epidemia de sub control. La 4.000 de cazuri pe zi sunt excluse alegerile legislative. Cum poate rezulta un Parlament legitim, cand oamenii nu vin la vot?

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a acuzat Guvernul PNL ca a scapat de sub control epidemia de coronavirus. El a mai sustinut ca la peste 4. 000 de infectari pe zi, prag depasit miercuri, este exclusa.

Dragos Rosca: Va incepe o batalie pe resurse si pe bani pentru a putea sprijini companiile sa-si revina din criza si sa creasca

Ne aflam intr-un climat de maxima incertitudine nu doar in Romania, ci peste tot in lume, si asta are un impact asupra investitiilor, a declarat Dragos Rosca, presedinte al Romanian Business Leaders RBL), referindu-se la investitiile private, in principal. Nu stim ce se va intampla in etapa valului doi si valului trei. Nu stim daca mai exista bani disponibili la nivelul tarilor si a bugetelor diverselor tari pentru a sustine programe in viitor. Trebuie sa fim, totusi, foarte realisti, a spus el.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )