Libnet.ro
UNICEF

17:30

DAN BADIN, DELOITTE ROMANIA: Limitarile bugetare - constrangere majora chiar si pentru un guvern pro-business

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BADIN, DELOITTE ROMANIA: Limitarile bugetare - constrangere majora chiar si pentru un guvern pro-business

Chiar si cu un guvern pro-business, limitarile bugetare vor reprezenta o constrangere majora in orice varianta de politica fiscala, considera Dan Badin, partener impozitare directa la Deloitte Romania. Acesta a precizat ieri, intr-o conferinta de presa, ca taxa pe valoare adaugata TVA) este cea mai usor de modificat, dar si ca incertitudinile pentru mediul de afaceri sunt foarte mari la momentul actual, aici incluzandu-se si alegerile parlamentare din decembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Badin (Deloitte): Constatam ca procesul de legiferare continua in conditii de netransparenta

Incertitudinea cauzata de pandemia de COVID-19 este resimtita inclusiv in domeniul fiscalitatii si vine atat din nesiguranta companiilor cu privire la adoptarea unor masuri fiscale solicitate de multa vreme de mediul de afaceri, cat si din surprizele legislative ce pot aparea inainte sau dupa alegerile parlamentare, sustine Dan Badin, partener Impozitare Directa la Deloitte.

ALEXANDRA SMEDOIU, DELOITTE ROMANIA: OECD a pregatit o propunere de impozitare a jucatorilor din sectorul tehnologiei

Prin aceasta taxa s-ar putea colecta pana la 100 de miliarde de dolari, la nivel mondial Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) a pregatit o propunere de impozitare a jucatorilor din sectorul tehnologiei, iar daca aceasta propunere va beneficia de sprijin politic ar putea sa intre in vigoare chiar de anul viitor, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, Alexandra Smedoiu, partener impozitare directa Deloitte Romania. Cu ajutorul acestei taxe s-ar putea colecta, la nivel global, pana la 100 de miliarde de dolari, potrivit estimarilor citate de oficialul Deloitte.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )