Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea care prevede TVA de 5% pentru locuintele pana in 140.000 de euro, promulgata

Hotnews Hotnews,
 Legea care prevede TVA de 5% pentru locuintele pana in 140.000 de euro, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care modifica plafonul pentru aplicarea cotei reduse de TVA de 5% asupra bazei de impozitare pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 de metri patrati, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Iohannis retrimite in Parlament legea care permite dublarea alocatiilor pentru copii

Legea care permitea dublarea alocatiilor pentru copii a fost trimisa, vineri, de presedintele Klaus Iohannis in Parlament pentru reexaminare. Este vorba despre actul normativ prin care se respingea ordonanta de urgenta a guvernului care prevede o majorare esalonata a alocatiilor.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea care permite dublarea alocatiei pentru copii

Klaus Iohannis trimite inapoi in Parlament legea care dubleaza alocatiile copiilor. in prezent este in vigoare o majorare a alocatiilor cu 20%. Legea a fost atacata si la CCR, insa cererea a fost.

Legea care impune TVA de 5% si pentru unele locuinte scumpe a fost promulgata

Legea prin care se aplica o cota redusa de TVA de 5% si locuintelor de pana la 120 metri patrati si un pret maxim de 140. 000 de euro a fost promulgata vineri de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Iohannis retrimite in Parlament legea care permite dublarea alocatiei pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, pentru reexaminare, legea prin care este respinsa ordonanta de urgenta a Guvernului privind cresterea etapizata a alocatiei pentru copii. Seful statului precizeaza ca o cheltuiala bugetara semnificativa pune in pericol nu doar buna functionare a intregului sistem de protectie sociala a copiilor, ci chiar capacitatea statului roman si a Guvernului de a-si indeplini rolul si atributiile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )