Libnet.ro
UNICEF

00:06

Preturile apartamentelor vor creste daca se aplica Noua casa, avertizeaza Dan Bucsa, economist-sef la UniCredit Bank Londra

Hotnews Hotnews,
 Preturile apartamentelor vor creste daca se aplica Noua casa, avertizeaza Dan Bucsa, economist-sef la UniCredit Bank Londra

Majorarea plafonului pentru creditele pentru achizitia de locuinte noi de la 70. 000 de euro, la cel putin 140. 000 de euro, prin noul program Noua casa, ar putea duce la cresterea preturilor locuintelor. Dan Bucsa, economist-sef pentru Europa Centrala si de Est in cadrul UniCredit Bank Londra este sigur de acest lucru. continuă pe Hotnews

O noua casa, program adaptat la preturile actuale de pe piata imobiliara

Programul de finantare O Noua Casa, inlocuitorul programului Prima casa, este promis a fi functi.

Guvernul propune majorarea plafonului pentru creditele luate prin Programul Noua Casa, de la 70.000 de euro la 140.000 de euro

Executivul a discutat, joi, despre majorarea plafonului pentru creditele luate prin Programul Noua Casa, de la 70. 000 de euro la 140. 000 de euro, cu o valoare a garantiei de 80% din valoarea creditului, a anuntat seful Cancelariei premierului, Ionel Danca.

Guvernul a aprobat programul Noua casa. Crestere considerabila a plafonului de creditare

Guvernul a aprobat, in prima lectura, programul Noua casa, una dintre prevederile acestuia fiind m.

Citu a anuntat cu cat vor creste pensiile: Guvernul PSD a trimis o nota de reesalonare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri seara procentul cu care vor creste pensiile in toamna acestui an, precizand ca detine o nota emisa de Guvernul PSD care propune reesalonarea cresterii, document pe care il va prezenta public.

Programul O familie, o casa ar putea deveni Noua casa. Se dubleaza plafonul de credit - UPDATE

Guvernul a discutat intr-o prima lectura noua varianta a proiectului O familie, o casa, adica Prima casa, modificata de Parlament si promulgata de Presedintele Iohannis. Conform proiectului, ar urma sa se numeasca Noua casa. Plafonul pentru creditele destinate achizitiei de locuinte noi s-a dublat, dupa ce Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta prin care plafonul creste la 140. 000 de euro, cu o valoare a garantiei de 80%.

Cum se transforma programul Prima Casa. Romanii vor putea lua un credit de pana la 95.000 de euro prin Noua Casa

Programul Prima Casa se transforma in programul Noua Casa si va permite romanilor sa ia un credit mai mare, in linie cu scumpirile care au avut loc pe piata imobiliara, arata un proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Finantelor.

Programul Prima casa devine Noua casa! Care sunt principalele schimbari

Programul Prima casa devine Noua Casa, potrivit ultimului proiect anuntat de Guvern. Iar doritorii ar putea sa se orienteze la imobile ceva mai mari, dar si mai scumpe. Cei care viseaza la o casa ar putea accesa un credit cu o valoare de peste 100. 000 euro.

Programul Prima Casa devine Noua Casa

Guvernul are in discutie, joi, un proiect de ordonanta de urgenta privind modificarea Programului Prima Casa care va fi redenumit Noua Casa. Ministrul de Finante Florin Citu a solicitat suplimentarea ordinii de zi cu acest proiect de act normativ care modifica OUG 602009. Executivul va aborda si conditiile pentru marirea plafonului, a anuntat Ludovic Orban, la inceputul sedintei de joi a Cabinetului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )