Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bucurestiul - unul dintre cele mai ieftine orase din lume in care sa traiesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bucurestiul - unul dintre cele mai ieftine orase din lume in care sa traiesti

Capitala Romaniei ramane in continuare unul dintre cele mai ieftine orase din lume in care sa traiesti, arata un studiu publicat, ieri, de Economist Intelligence Unit EIU). continuă pe Ziarul Bursa

Unul dintre cele mai mari acceleratoare din Londra cauta startup-uri la Bucuresti -*- Unul dintre cele mai mari acceleratoare din Londra cauta startup-uri la Bucuresti

Inscrierile pentru programul 2018 sunt deschise la Techstars London, unul dintre cele mai importante acceleratoare de startup-uri din Marea Britanie, urmand ca reprezentantii acceleratorului sa vina si la Bucuresti, pe 21 martie, pentru intalniri cu antreprenori.

Unul dintre cele mai mari acceleratoare din Londra cauta startup-uri la Bucuresti

Inscrierile pentru programul 2018 sunt deschise la Techstars London, unul dintre cele mai importante acceleratoare de startup-uri din Marea Britanie, urmand ca reprezentantii acceleratorului sa vina si la Bucuresti, pe 21 martie, pentru intalniri cu antreprenori.

Pierdere uriasa pentru CSM Bucuresti. Unul dintre cele mai bune jucatoare din istoria clubului si-a anuntat plecarea

Calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti se va desparti de una dintre cele mai bune jucatoare pe care le are.

ZIUA PI. Surpriza anuntata de una dintre cele mai mari universitati din lume de ZIUA PI

Din 2009, Camera Reprezentantilor din Statele Unite a declarat ziua de 14 martie ca Ziua Pi, zi de omagiere nationala a constantei matematice pi; pi) ale carei prime trei cifre sunt 3,14 Pi =.

Ministrul Apararii, vesti bune pentru romani: Romania va incerca sa gazduiasca unul dintre cele trei comandamente NATO, respectiv cel de 3 stele la nivel de corp de armata

Ministrul Apararii a afirmat la Punctul de intalnire ca Romania va incerca sa gazduiasca unul dintre cele trei comandamente NATO, respectiv cel de 3 stele la nivel de corp de armata. Am avut.

EximBank structureaza una dintre cele mai mari facilitati de sustinere a exporturilor romanesti

EximBank a structurat una dintre cele mai mari si complexe facilitati de sustinere a exporturilor romanesti, asigurand si coordonand totodata o actiune de sindicalizare care, impreuna cu finantari din partea Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare si Black Sea Trade and Development Bank, permite derularea unui amplu proiect de export romanesc in Grecia, in valoare de 88,2 milioane de dolari.

FOTO Cum arata unul dintre cele mai frumoase poduri din Romania si unde se construieste

A fost finalizat proiectul tehnic al Podului Centenarului, pod care va fi construit in locul fostei pasarele de la Centru de Calcul. Lucrarile urmeaza sa fie finalizate pana la sfarsitul lunii noiembrie, municipalitatea dorind sa-l inaugureze in 1 Decembrie 2018, la implinirea a 100 de ani de la infaptuirea Marii Uniri.

Stephen Hawking a murit: Fizicianul a lasat o amprenta si in cultura pop prin aparitiile in unele dintre cele mai de succes seriale VIDEO

Respectat si apreciat pentru munca stiintifica si cel mai bine cunoscut drept una dintre cele mai stralucite minti din domeniul stiintei, Stephen Hawking, care a murit la 76 de ani, si-a castigat multi fani si datorita aparitiilor in unele dintre cele mai de succes seriale, stabilindu-si astfel eticheta de fizician al culturii pop.

Clasamentul celor mai scumpe orase din lume. Ce loc ocupa Bucuresti?

Singapore este, pentru al cincilea an la rand, cel mai scump oras unde oamenii pot locui, potrivit indexului Worlwide Cost of Leaving, realizat de Economist Intelligence Unit EIU).

Stephen Hawking: patru dintre cele mai vandute carti ale renumitului fizician

Renumitul om de stiinta britanic Stephen Hawking a decedat miercuri dimineata in locuinta sa din Cambridge, insa a lasat in urma teorii si contributii majore in domenii precum cosmologie, relativitatea generala si mecanica cuantica ce au influentat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2887 seconds )