Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sectoarele economice din Romania care vor fi impactate negativ de Brexit

Hotnews Hotnews,
 Sectoarele economice din Romania care vor fi impactate negativ de Brexit

Suntem in continuare in asteptarea unui acord pe ultima suta de metri care sa permita evitarea unui Brexit dezorganizat la 29 martie 2019, amintesc analistii Euler Hermes. Ei sunt de parere ca acesta poate imbraca forma ratificarii unui acord Brexit revizuit de Parlamentul Regatului Unit la data de 14 februarie sau putin dupa aceasta data si a unei prelungiri a Articolului 50 pana in iulie sau decembrie 2019. continuă pe Hotnews

Digi24 Paradisul turistic din Romania in care oamenii traiesc ca-n Evul Mediu. Localnicii se zbat in saracie si nu mai au sperante

Au trecut 30 de ani de la inventarea internetului si lumea s-a schimbat aproape complet in acest timp. Lumea, cu unele exceptii. Cum ar fi cele 52. 000 de case care nu au energie electrica. Aceasta este estimarea Ministerului Energiei. 77 dintre acestea se afla intr-unul dintre paradisurile turistice ale tarii, in Bucovina, langa Moldovita.

Orasul din Romania care baga taxiuri electrice cat te plangi tu de Firea

Romania se misca si se chinuie sa fie aproape ca Occidentul. Un prim pas e cu taxiuri electrice care vor fi disponibile intr-un oras local. Daca in afara exista orase in care poti sa-ti comanzi un taxi electric, in Romania acest lucru nu era posibil. Un oras din Moldova vrea sa dea tonul. Asta in [] .

Cele mai mari obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania.

Cel mai mare planetariu din Romania va fi deschis luna viitoare la Brasov/ Investitia depaseste 1,7 milioane de euro

Spectacolele vor dura 30-40 de minute, timp in care vizitatorii pot calatori pe cele mai indepartare locuri de pe pamant, pe toate planetele din galaxie sau pot vedea animatii care ii pot ajuta sa inteleaga mai bine notiuni de geografie, meteorologie, astronomie sau biologie, spune Alin Panzaru, managerul Zoo Brasov. Acolo se va deschide, de luna viitoare, cel mai mare planetariu din Romania, amenajarea acestuia costand peste 8 milioane de lei, scrie monitorulexpres. ro.

AVOCATII CLIFFORD CHANCE BADEA: Companiile din Romania trebuie sa se pregateasca pentru Brexit, indiferent de domeniu

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) va aduce schimbari radicale mediului economic, iar companiile din Romania, indiferent de domeniul in care activeaza, vor resimti, la randul lor, impactul atat pe termen scurt, cat si lung, au anuntat, astazi, avocatii Clifford Chance Badea.

Bitdefender a deschis la Targu Mures al cincilea birou din Romania

Producatorul de solutii de securitate cibernetica Bitdefender a deschis un nou birou la Targu Mures, al cincilea din Romania al companiei, pe langa cele din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Specialistii Bitdefender de la Targu Mures se vor concentra pe dezvoltarea de software de securitate pentru dispozitive conectate, integrat in dispozitivul Bitdefender BOX, fabricat in tara, la Satu Mare.

Adam Schiff: Alegerile care vor avea loc in 2020 vor fi extraordinar de vulnerabile

Presedintele Comisiei pentru Informatii din Camera Reprezentantilor, Adam Schiff, a declarat marti ca alegerile prezidentiale, care vor avea loc in 2020, vor fi extraordinar de vulnerabile, relateaza Mediafax citand Reuters.

Consiliul General a reaprobat infiintarea celor doua companii municipale care vor prelua activitatea RADET

Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cu voturile consilierilor PSD si PNL, a reaprobat infiintarea companiilor municipale Termoenergetica si Energetica Servicii Bucuresti, care vor prelua activitatea RADET, serviciul public fiind delegat catre acestea. infiintarea companiilor a fost votata si data trecuta, insa hotararile puteau fi anulate deoarece un consilier general PSD si-a votat fiica in consiliul de administratie a uneia dintre companii.

Sindicatele si patronatele din industria prelucratoare vor o politica pentru relansarea sectorului

Sindicatele si patronatele din industria prelucratoare vor lucra la elaborarea unei politici comune pentru relansarea sectorului si pastrarea locurilor de munca, a declarat ieri, pentru Agerpres, presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Chimie si Petrochimie, Achile Costin Dutu.

Tratamentele care nu sunt disponibile in sistemul de stat ar putea fi decontate in premiera la clinicile private din Romania, daca pretul serviciilor va fi mai mic decat in strainatate

Tratamentele care nu sunt disponibile in sistemul de stat ar putea fi decontate in premiera la clinicile private din Romania, daca pretul serviciilor va fi mai mic decat in strainatate, a declarat marti ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a anuntat ca ia in calcul extinderea prevederilor Ordinului 50/2004 si la furnizorii privati de servicii medicale din tara. in prezent, Ordinul 50/2014 prevede accesul pacientilor la tratamente decontate in strainatate atunci cand acestea nu sunt disponibile in sistemul public din tara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )