Libnet.ro
UNICEF

14:47

Avem cele mai mari decalaje din UE intre veniturile mari si cele mici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avem cele mai mari decalaje din UE intre veniturile mari si cele mici

Tara noastra inregistreaza cele mai mari decalaje din Uniunea Europeana intre veniturile mari si cele mici, in conditiile in care veniturile celor mai bogati 10% dintre romani sunt de aproape 6 ori mai mari decat ale celor mai saraci 10% dintre ei, potrivit unui infografic Monitorul Social, un proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung Romania. continuă pe Ziarul Bursa

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UEintre veniturile mari si cele mici

Veniturile celor mai bogati 10% din romani sunt de aproape sase ori mai mari decat ale celor mai saraci 10% dintre ei, aproape dublul mediei europene de 3,7, arata o analiza a Monitorului Social.

Atac terorist in Arabia Saudita. Tinta: doua dintre cele mai mari rafinarii din tara

Doua centre producatoare de petrol din Arabia Saudita, intre care cea mai mare unitate procesatoare .

Cum arata tanara absolventa de Drept care va reprezenta Romania la unul dintre cele mai mari concursuri de Miss din lume

Andreea are deja un titlu major la activ: in decembrie 2018 a fost aleasa cea mai frumoasa concurenta din Europa la concursul Miss Supranational 2018.

Anastasia Soare, visul romanesc de la Hollywood. Povestea de succes a celei mai bogate romance din lume - VIDEO

Cea mai bogata romanca din lume si-a deschis sufletul si si-a spus povestea, intr-un interviu in exclusivitate pentru Antena 3. A cucerit America si cele mai mari vedete de la Hollywood, de la Jennifer Lopez.

Incendiu la una dintre cele mai vestite manastiri din Prahova

Un incendiu a izbucnit luni dupa-amiaza in jurul orei 12:44, la Manastirea Cheia. Incendiul se manifesta la o anexa gospodareasca din lemn, situata intre doua chilii.

Numai de bine. Cele mai impresionante case din lume

Stim deja ca celebritatile de peste Ocean se numara printe cei mai bogati oameni ai lumii. Nu e de mirare ca sunt propritarii unor imobile de lux. Conacele istorice, penthouse-urile in zgarie-nori si casele ca.

Cele mai ciudate haine prezentate la London Fashion Week

In cadrul festivalului de moda London Fashion Week au fost prezentate colectii extrem de interesante, cu piese vestimentare cat se poate de ciudate, realizate mari designeri. Iata aici doar cateva exemple.

Tariceanu recunoaste ca Mircea Diaconu are sanse mai mari decat ar fi avut el la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca Mircea Diaconu are sanse mai mari la alegerile prezidentiale, decat ar fi avut el, daca ar fi candidat. Motivul: actorul poate lua voturi atat de la alegatori de stanga, cat si de la alegatori de dreapta, din moment ce candideaza independent.

Madalin Ionescu, strigat de disperare in miez de noapte:A fost una dintre cele mai dificile din viata mea.ii cer iertare Cristinei - Incredibil ce a putut face prezentatorul tv

Madalin Ionescu a rabufnit in miez de noapte. Celebrul prezentator tv a scris un mesaj pe Facebook care i-a bulversat pe fanii acestuia. Noaptea asta a fost una din cele cele mai dificile din viata mea de.

Huawei Mate 30, in cele mai bune poze si cu toate detaliile importante

Ca in fiecare an, cele mai importante detalii despre cele mai asteptate telefoane au ajuns online. E cazul si cu Huawei Mate 30, care va fi prezentat abia pe 19 septembrie. Stim insa de acum.

ştiri din Economie

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )