Libnet.ro
UNICEF

20:45

BOGDAN BELCIU, PWC ROMANIA: Tara noastra are cel mai scazut grad de intermediere financiara din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BOGDAN BELCIU, PWC ROMANIA: Tara noastra are cel mai scazut grad de intermediere financiara din UE

Studiu PwC: Doar 68% dintre firmele de la noi au investit in 2018, comparativ cu 87% la nivelul UE Tara noastra are cel mai scazut grad de intermediere financiara din Uniunea Europeana UE), la un nivel de 25,7% anul trecut, media UE fiind de aproximativ 83%, in timp ce unele state au, chiar, un nivel de intermediere de peste 100%, a precizat, vineri, in cadrul unei conferinte, Bogdan Belciu, partener Servicii de consultanta in afaceri si management, in cadrul PwC Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Borza: Romania, tara care asigura presedintia Consiliului UE, are 10.000 de km de drumuri de pamant. Ca pe vremea lui Stefan cel Mare

Romania, tara care asigura presedintia Consiliului UE, o natiune in sec XXI, are 10. 000 km drumuri de pamant, ca pe vremea lui Stefan cel Mare. Are si 750 km de autostrada construiti prost si scump, scrie deputatul independent Remus Borza.

Forumul European al Roboticii - gazduit de tara noastra

Peste 600 de expozanti vor fi prezenti la Bucuresti, in perioada 20 - 22 martie, in cadrul primei editii a Forumului European al Roboticii European Robotics Forum), eveniment in cadrul caruia tara noastra va fi reprezentata, printre altele, de prima companie autohtona de roboti umanoizi si de servicii.

Delegatie BERD in Romania. Institutia vrea sa isi majoreze investitiile in tara noastra

O delegatie la nivel inalt a Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare a sosit luni in Romania si vor purta discutii cu autoritatile, in urmatoarele trei zile, pe modalitati de intensificare a finantarii BERD in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )