Libnet.ro
UNICEF

06:30

BOMBA! Google organizeaza CURSURI GRATUITE! Care sunt conditiile

B1 B1,
BOMBA! Google organizeaza CURSURI GRATUITE! Care sunt conditiile

Veste buna de la Google care organizeaza o noua serie de cursuri gratuite. Gigantul online anunta Digital Bootcamp, un program intensiv de training in marketing online, in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de. continuă pe B1

BOMBA! Google organizeaza CURSURI GRATUITE! Care sunt conditiile

Veste buna de la Google care organizeaza o noua serie de cursuri gratuite. Gigantul online anunta Digital Bootcamp, un program intensiv de training in marketing online, in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de.

Google organizeaza cursuri gratuite de marketing online pentru studenti

Google anunta Digital Bootcamp, un program intensiv de training in marketing online, in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania, adresat studentilor din Bucuresti care vor sa lucreze intr-o agentie de digital de top.

Insotitorii de zbor se destainuie. Care sunt cele mai surprinzatoare aspecte ale acestei meserii

Fiecare loc de munca vine cu surprizele sale, iar in meseria de insotitor de zbor lucruri stau tot la fel. Iata care sunt cele mai suprinzatoare aspecte pe care le-au observat mai multi angajati ai catorva companii aeriene.

Ce tari sunt cele mai sigure in cazul unui razboi mondial si care sunt statele in care nu e recomandat sa te prinda cand incepe

Lumea e intr-o continua schimbare si multe tari considerate candva pilonii democratiei incep sa dea semne de autoritarism. in aceste conditii, izbucnirea unui conflict care se poate transforma intr-un razboi mondial nu e un lucru ce trebuie ignorat. Suntem departe de acolo, dar o radiografie a tarilor care ar fi considerate cele mai sigure tot .

HOROSCOP. Care sunt meseriile potrivite pentru fiecare zodie in parte

V-ati intrebat vreodata care e meseria care vi se potriveste cel mai bine? Ei bine, potrivit astrologilor, acestea sunt cele mai potrivite pentru fiecare zodie: HOROSCOP BERBEC. Antrenor personal HOROSCOP TAUR.

Studentii din Cluj au dezvoltat o aplicatie care iti arata zonele in care sunt capuse, tantari si muste

O aplicatie care arata exact zonele in care sunt capuse, tantari si muste a fost dezvoltata la Cluj. Aplicatia ofera si informatii despre bolile transmise de capuse sau tantari, dar calculeaza si probabilitatea prezentei celei mai importante specii de.

Unul din patru cupluri divorteaza in Romania. Iata care sunt cele mai comune motive de divort

In Romania, unul din patru cupluri ajunge sa divorteze! Sunt 31. 000 de perechi care au facut asta in 2018, fata de 28. 000 cate erauin 2017. Potrivit specialistilor, intre motivele de divort apar .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )