Libnet.ro
UNICEF

16:00

Citu: Cei care nu depun declaratiile la timp nu patesc nimic. Impactul masurilor pentru sustinerea economiei este de 3% din PIB

Adevărul Adevărul,
Citu: Cei care nu depun declaratiile la timp nu patesc nimic. Impactul masurilor pentru sustinerea economiei este de 3% din PIB

Romania a luat masuri pentru sustinerea economiei care ajung deja la 3% din PIB si avem unele dintre cele mai relaxate conditii din Uniunea Europeana pentru a accesa aceste facilitati, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu. continuă pe Adevărul

Florin Citu, anunt de ultima ora: Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic

Firmele care nu depun declaratiile fiscale pe 25 martie nu patesc nimic, spune intr-o postare pe Facebook ministrul Finantelor Florin Citu, care acuza politicienii ca induc panica in societate.

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

Mesajul Politiei Romane pentru cei care au iesit azi din case. Parcurile se inchid

Oamenii care au iesit azi din case pentru a se plimba la aer curat au trebuit sa se intoarca la domiciliu. Politia Romana a anuntat faptul ca parcurile se inchid, asa ca romanii trebuie sa se conformeze in ultimul ceas si sa ramana in case. Politia Romana, mesaj pentru cei care au iesit din case.

E.ON Energie Romania isi suspenda activitatea in centrele de relatii cu clientii. Ce fac cei care nu au cont online

ON Energie Romania isi suspenda temporar activitatea in centrele de relatii cu clientii incepand de luni, 23 martie. Ce fac cei care nu au cont online? E. ON Energie Romania isi suspenda activitatea in centrele de relatii cu clientii E. ON Energie Romania a informat vineri ca suspenda temporar activitatea magazinelor E. ON de luni, 23 martie. Clientii .

Peste 99% dintre cei care au murit de coronavirus in Italia aveau si alte boli

Potrivit unui studiu efectuat de Autoritatea Nationala de Sanatate din Italia, mai mult de 99% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului au suferit de afectiuni medicale anterioare.

Cand se depun declaratiile fiscale: termenul era pe 25 martie, iar anuntul a fost facut acum

Statul roman are mai multe proiecte pentru ajutorarea populatiei si a micilor intreprinzatori pe timp de criza. Din pacate, va mai trece mult timp pana la implementare. Firmele din Romania.

Solutia la care au recurs casele de pensii pentru cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare

Casele de pensii au venit cu o solutie pentru pensionarii care isi depun dosarul in perioada aceasta. Care vor fi demersurile in contextul pandemiei cu COVID-19 pentru varstnici? Solutia caselor de pensii pentru cei care isi depun dosarele de pensionare in contextul decretarii starii de urgenta, in conformitate si cu noile masuri de preventie indicate .

DOCUMENT Coronavirus in Romania: Cati ani de inchisoare risca cei care mint sau nu respecta carantina. Textul integral al ordonantei de urgenta adoptate de Guvern

Persoanele care mint in declaratiile referitoare la coronavirus sau cele care nu respecta masurile dispuse de autoritati pentru a preveni raspandirea COVID-19 risca ani grei de inchisoare. Potrivit ordonantei de urgenta de modificare a Codului Penal pedepsele ajung pana la 15 ani de inchisoare, in functie de consecintele faptelor.

Spitalul municipal din Hunedoara va fi dotat cu un aparat care testeaza, in timp real, infectia cu COVID-19

Autoritatile locale din Hunedoara au alocat fonduri pentru achizitionarea unui aparat medical care permitetestarea, in timp real, a persoanelor suspecte de infectia cu noul coronavirus. De asemenea, de la.

Lovitura pentru cei care ajung in somaj tehnic. Salariul maxim: 2,382 lei

Surpriza uriasa pentru romanii trimisi in somaj tehnic in aceaste zile. Decizia guvernului de a plati 75% pentru somajul tehnic vine cu un detaliu care nu a fost luat in seama pana acum.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )