Libnet.ro
UNICEF

15:45

COMISIA EUROPEANA: Prin uniunea pietelor de capital sectorul financiar va fi supravegheat mai eficient

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMISIA EUROPEANA: Prin uniunea pietelor de capital sectorul financiar va fi supravegheat mai eficient

Comisia Europeana a anuntat astazi ca a realizat toate masurile pe care s-a angajat sa le puna in aplicare in cadrul Planului de actiune privind uniunea pietelor de capital, contribuind la asezarea elementelor constitutive fundamentale necesare pentru constructia acesteia. continuă pe Ziarul Bursa

Primarii de municipii cer Guvernului sa fie inclusi in delegatia care negociaza cu Comisia Europeana bugetul UE pe 2021-2027

Primarii solicita Guvernului sa fie cooptati in delegatia Romaniei care negociaza cu Comisia Europeana cadrul financiar multianual 2021-2027, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Asociatia Municipiilor din Romania AMR). Primarii mai cer si instituirea unui consiliu consultativ, din care sa faca parte reprezentanti ai structurilor asociative ale administratiei publice locale, care sa acorde asistenta administratiei publice centrale pe aceasta tema.

Brexit, pe ultima suta de metri: ce a mai obtinut Theresa May de la Comisia Europeana

Procesul de Brexit va avea loc pe 29 martie, cu sau fara o intelegere intre Marea Britanie si Uniunea Europeana. Theresa May spera insa in continuare la obtinerea unei intelegeri cu UE care sa fie ulterior aprobata de Parlamentul Regatului Unit. Theresa May a avut cateva luni foarte dificile si perioada de stres continua pentru [] .

Comisia Europeana cere aplicarea cerintelor MCV. Guvernul se face ca nu aude

Comisia Europeana cere Guvernului sa inceapa punerea in aplicare de urgenta a recomandarilor din ultimul raport MCV, in conditiile in care coalitia PSD-ALDE a ignorat Bruxelles-ul pana acum. Pe de alta parte, Dancila a omis sa spuna vreun cuvant despre tema recomandarilor MCV, discutata la intalnirea cu numarul doi din Comisia Europeana, Frans Timmermans.

Brexit ar putea fi amanat: ce spune Comisia Europeana despre votul de la Londra

Parlamanetul britanic si-a exprimat dorinta de amanarea a Brexitului pe parcursul serii de ieri. Acel vot este insa departe de a fi suficient, fara o aprobare aditionala din partea Comsiei Europene. Majoritatea parlamentarilor britanici si-au exprimat aseara entuziasmul pentru a ramane in UE pentru alte cateva luni, cu scopul incheierii negocierilor pentru un Brexit mai [] .

O amanare a Brexitului necesita o aprobare din partea Celor 27, avertizeaza Comisia Europeana. Barnier respecta evenimentele din Parlamentul britanic

Comisia Europeana CE) a anuntat joi seara ca a luat nota de rezultatul voturilor din Parlamentul Britanic si a reiterat ca o amanare a Brexitului necesita aprobarea unanima a tuturor celorlalte 27 de state membre ale Uniunii Europene UE), relateaza BBC News.

Comisia Europeana: Cei care denunta incalcari ale legislatiei UE vor fi mai bine protejati

Parlamentul European si statele membre au ajuns marti la un acord provizoriu cu privire la noile norme care vor garanta un nivel ridicat de protectie a avertizorilor de integritate care denunta incalcari ale legislatiei UE, a anuntat Comisia Europeana.

Spotify a depus o plangere la Comisia Europeana impotriva Apple

Ompania Spotify a depus o plangere la Comisia Europeana impotriva Apple, pe care o acuza de nerespectarea concurentei.

Dancila, trasa la raspundere de Comisia Europeana: Vrem sa vedem progrese

Pe parcursul zilei de luni, Viorica Dancila s-a aflat intr-o intalnire cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene. Frans Timmermans nu a avut insa cuvinte de lauda, mai ales in ceea ce priveste justitia din Romania. Proiectele anti-justitie ale coalitiei PSD-ALDE, inaintate de Tudorel Toader, nu au fost niciodata vazut cu ochi buni de catre Europa. Ele au [] .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )