Libnet.ro
UNICEF

01:05

COMISIA EUROPEANA: Tara noastra a inregistrat un deficit de incasare a TVA de 36%, primul loc in UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMISIA EUROPEANA: Tara noastra a inregistrat un deficit de incasare a TVA de 36%, primul loc in UE

Tara noastra a inregistrat cel mai mare deficit de incasare a TVA la nivel national, 36% din veniturile din TVA preconizate nefiind incasate in 2017, tara fiind pe primul loc din Uniunea Europeana UE) a anuntat, joi, Comisia Europeana CE). continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana: Romania, cel mai mare deficit de incasare a TVA. In 2017 am pierdut 6,4 mld. de euro

Romania a pierdut 29,299 miliarde lei 6,413 miliarde euro) in anul 2017 din neincasarea unor venituri reprezentand taxa pe valoarea adaugata TVA), potrivit unui studiu privind deficitul de incasare a TVA publicat joi de Comisia Europeana.

Romania are cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Romania a inregistrat cel mai mare deficit de incasare a TVA la nivel national, 36% din veniturile din TVA preconizate nefiind incasate in 2017, potrivit unui studiu al Comisiei Europene publicat joi.

COMISIA EUROPEANA: Un Brexit fara acord este o posibilitatea foarte clara

Un Brexit fara acord este o posibilitate foarte clara, iar cetatenii si companiile din Uniunea Europeana trebuie sa fie pregatiti pentru plecarea Marii Britanii la 31 octombrie, a transmis marti Comisia Europeana, potrivit Reuters.

Vlad Voiculescu despre spitalele regionale: Oare asa au promis? 7 ani? Sorina Pintea uita ca din 2014, cand Comisia Europeana ne-a pus pe tava bani pentru spitale, PSD nu a facut nimic

Sorina Pintea uita ca din 2014, cand Comisia Europeana ne-a pus pe tava bani pentru spitalele regionale, PSD nu a facut nimic. Nici macar un rand cu sens in vreun document intern din Ministerul Sanatatii, este reactia fostului ministru Vlad Voiculescu la anuntul de astazi al Sorinei Pintea ca spitalele regionale din Cluj, Iasi si Craiova ar putea fi gata abia peste 7 ani. Oare asa au promis? Voi asa va amintiti? 7 ani?, subliniaza fostul ministru.

Comisia Europeana face apel la toti cetatenii si intreprinderile din UE sa se pregateasca pentru un Brexit fara acord la 31 octombrie 2019: Desi este nedorit, scenariul ramane plauzibil

Comisia Europeana face un apel la adresa tuturor cetatenilor si intreprinderilor din UE pentru a se pregati pentru scenariul unui Brexit fara acord la 31 octombrie 2019. intr-un comunicat de presa.

Comisia Europeana: Grant de 1,5 milioane de euro pentru Alexandru Tomescu. Proiectul romanului va aduce contributii semnificative in analiza datelor din secventierea ADN

Alexandru Tomescu, cercetator in stiinte computationale la Universitatea din Helsinki, a primit un grant 1,5 milioane de euro din partea Consiliului European pentru Cercetare, a anuntat Comisia Europeana, marti,.

Comisia Europeana: Brexit fara acord este o posibilitatea

Un Brexit fara acord este o posibilitate foarte clara, a transmis Comisia Europeana, iar cetatenii.

Finantarea podului suspendat peste Dunare a fost aprobata de Comisia Europeana. Documentul oficial

Proiectul podului suspendat peste Dunare Tulcea - Braila a fost aprobat de Comisia Europeana. Termenul de executie pentru pod este anul 2022.

Comisia Europeana aloca fonduri pentru lapte, fructe si legume acordate elevilor. Cat primeste Romania

Comisia Europeana finanteaza si anul acesta programul prin care se acorda elevilor fructe, legume si produse lactate. Suma alocata in acest an, la nivel european, este de 250 de milioane de euro. Romania va primi suma de 17,68 milioane de euro pentru a asigura gustarile zilnice ale scolarilor.

Tara noastra, codasa in UE la procentul din PIB alocat sanatatii

Cheltuielile cu sanatatea in Romania au fost echivalente cu 4,99% din Produsul Intern Brut in anul 2016, cel mai mic procent inregistrat in randul statelor membre ale Uniunii Europene, in conditiile in care media la nivelul UE este de 10% din PIB, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )