Libnet.ro
UNICEF

01:05

DIN CAUZA BREXITULUI: Deutche Bank si UniCredit, tranzactii swap transferate din Londra la Frankfurt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA BREXITULUI: Deutche Bank si UniCredit, tranzactii swap transferate din Londra la Frankfurt

Deutche Bank si UniCredit au transferat in luna mai unele dintre tranzactiile swap din Londra la Frankfurt, din cauza Brexitului, bancile folosindu-se de amanarea iesirii Marii Britani din Uniunea Europeana pentru a se pregati pentru ce este mai rau, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Papa Francisc in Romania. Programul Suveranului Pontif a fost modificat din cauza conditiilor meteo

Papa Francisc in Romania. Aeronava care il va transporta pe Papa Francisc sambata dimineata, in drumul sau catre Miercurea Ciuc, va ateriza la Targu Mures din cauza conditiilor meteo nefavorabile, si nu.

Caz revoltator: familia uneia dintre victimele de la Colectivrisca sa ajunga in strada din cauza unei datorii la banca

Familia unuia dintre tinerii care au murit in tragedia de la Colectiv, din 2015, riscasa ramana fara locuinta din cauza unei datorii de cateva mii de euro, relateaza Adevarul. ro. Familia Chelba.

ALARMA! Traficul rutier pe Valea Oltului, BLOCAT COMPLET din cauza unui ACCIDENT VIOLENT

Patru persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident intre doua autoturisme, care a avut loc pe Valea Oltului, blocand complet traficul rutier in zona, transmite Agerpres. Din primele informatii ale.

Familia lui Alex Chelba, tanarul mort in tragedie din Colectiv, risca sa fie evacuata din cauza unei datorii de cateva mii de euro

Dupa decesul, la inceputul acestui an, lui Tataie Chelba, tatal lui Alex, tanarul fotograf mort in tragedia de la Colectiv, familia acestuia risca sa ramana fara casa din cauza unei datorii de doar c?.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )