Libnet.ro
UNICEF

09:00

EUROSTAT: Bulgaria si Romania au cele mai reduse utilizari a comertului electronic din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Bulgaria si Romania au cele mai reduse utilizari a comertului electronic din UE

Mai mult de jumatate 60%) dintre adultii din Uniunea Europeana cu varsta cuprinsa intre 16 si 74 de ani au folosit internetul pentru a comanda bunuri si servicii in anul 2018, cel mai scazut procent fiind in principal in Bulgaria, Romania si sudul Italiei, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, printre tarile cu cele mai mari scumpiri din UE in luna august

Romania se numara printre tarile membre cu cele mai ridicate rate ale inflatiei in august, o luna in care restrictiile impuse pentru a tine sub control pandemia de coronavirus COVID-19) au continuat sa fie ridicate, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Conexiunile elitei apropiate Kremlinului cu una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria

Mai multi sefi de companii de stat din Rusia, inclusiv apropiati ai presedintelui Vladimir Putin, si-au cumparat apartamente de lux intr-o statiune de la Marea Neagra prin conexiuni cu un conglomerat considerat drept una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria.

Crestere brusca a numarului de alegatori la Ceru Bacainti (Alba), una dintre cele mai pustii comune din Romania. Mare parte din votanti sunt flotanti

In comuna Ceru Bacainti, din judetul Alba, una dintre cele mai pustii comune din Romania, in care mai sunt aproximativ de 250 de persoane, dintre care doar 214 cu drept de vot s-a inregistrat in ultima.

Business report: Povestile primarilor lui Dragnea care au plecat spre banii lui Orban. Cele mai bune 10 oferte de credite imobiliare. Manolea: obisnuiti cu ideea de semnatura clasica, am uitat de unde a pornit nevoia de a semna

Nu va incadrati la Programul Noua Casa? Iata cele mai bune 10 oferte de credite imobiliare la ora actuala *Renault a dat in judecata un client din Romania, dupa ce il despagubise pentru ca i-a vandut o masina cu motor prost * Povestile primarilor lui Dragnea care au plecat spre banii lui Orban * Bogdan Manolea: Suntem atat de obisnuiti cu ideea de semnatura clasica, incat am uitat de unde a pornit nevoia de a semna * Dan Pascariu: De-a lungul celor trei decenii, BNR a tinut locul guvernelor astfel incat Romania sa nu colapseze * Cat de importanta e independenta bancii centrale in reducerea riscului sistemic? Cateva observatii empirice * Compania aeriana australiana Qantas a vandut in numai 10 minute toate biletele pentru un zbor catre nicaieri * Toate sedintele CA al BNR se desfasoara online pe o retea interna securizata a BNR * Alarma in Indexul BM: Copiii romani nu vor atinge decat 58% din potentialul lor de productivitate.

Unde s-au inregistrat cele mai multe noi cazuri de COVID in ultimele ore

In Bucuresti, Cluj si Suceava s-au inregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore, odata cu inregistrarea recordului negativ de cazuri din Romania.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost raportate in continuare in Capitala, in ultimele 24 de ore. Iasi si Cluj se mentin intre judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Cele mai bune fotografii de nunta din lume

Va prezentam astazi 20 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta, imagini surprinse de fotografi celebri care le-au fost alaturi in cea mai fericita zi din viata pana si marilor vedete de la Hollywood! .

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

Cluj si Suceava, judetele cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Situatia in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 211 - continua sa fie in Capitala. Pe primul loc in topul judetelor, cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore, este Clujul, cu 99 de cazuri, si Suceava, cu 91 de cazuri.

Cele mai gustoase briose cu migdale si cocos. Cat de simpla e reteta

Daca nu stiti ce dulce sa preparati in acest weekend, va propunem o reteta foarte usoara de briose cu migdale si nuca de cocos. Gustul este senzational, iar invitatii vostri vor fi extrem de placut surprinsi. Iata reteta. Ingrediente briose cu migdale, cocos si ricotta 2 linguri ricotta bio 2 oua 14 cana faina de .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )