Libnet.ro
UNICEF

10:30

Eurostat: Romania a inregistrat in 2017 al treilea cel mai scazut nivel al preturilor carnii din Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Romania a inregistrat in 2017 al treilea cel mai scazut nivel al preturilor carnii din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat in 2017 al treilea cel mai scazut nivel al preturilor carnii din Uniunea Europeana, cu 40,8% sub media Uniunii Europene, potrivit datelor publicate vineri de biroul european de statistica, Eurostat. continuă pe Adevărul

Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Peste 250 de mesteri populari din Romania si Republica Moldova vin in acest weekend la Muzeul ASTRA din Sibiu pentru a participa la a 35-a editie a Targul Creatorilor Populari din Romania, cel mai mare targ de mestesugari din Romania.

VIDEO Nominalizatii pentru cel mai frumos gol reusit n competitiile UEFA din sezonul trecut - Cristiano Ronaldo si Dimitri Payet, pe lista

11 jucatori si jucatoare au fost nominalizati pentru titlul de cel mai frumos gol reusit in competitiile organizate de UEFA in sezonul 2017/2018, a anuntat, marti, forul european. Pe lista se gasesc, printre altii, Cristiano Ronaldo si Dimitri Payet. Starul portughez a fost nominalizat pentru golul superb din foarfeca reusit impotriva lui Juventus, in sferturile Champions League, in timp ce Payet Marseille) candideaza cu un gol marcat contra lui Leipzig, in sferturile Europa League.

UEFA a anuntat fotbalistii nominalizati pentru CEL MAI FRUMOS GOL al anului. Cine sunt FAVORITII (VIDEO)

UEFA a anuntat, marti, lista nominalizatilor pentru titlul de cel mai frumos gol al anului in sezonul trecut al competitiilor europene. 11 jucatori si jucatoare au fost nominalizati pentru acest titlu, ei fiind.

A fost desemnat cel mai bun oraspentru locuit. Are multe spatii verzi, iar transportul public este ieftin si eficient

Melbourne a fost detronat de pe pozitia sa de orasul cel mai locuibildin lume dupa sapte ani consecutivi, pierzand coroana in favoarea capitalei Austriei, Viena, relateaza DPA si Reuters. Raportul.

Business report:Autostrazile la raport: Tirrena, Astaldi si Strabag, constructorii care au avansat cel mai mult n ultima luna;Consiliul Fiscal: Ce pensii au adncit gaura din buget. Cu ct au crescut si cine beneficiaza de pensiile speciale;Ministerul Tran

Fara precedent : Sute de mii de romani vor fi verificati de Fisc. Vezi daca te numeri printre ei. Sute de mii de romani care nu si-au declarat veniturile obtinute in ultimii doi ani urmeaza sa primeasca decizii de impunere de la Fisc. Peste 250. 000 de romani vor fi amendati in perioada urmatoare de Fisc. Concurenta de la pompa. Benzinariile Rompetrol au avut cea mai mare crestere a vanzarilor in primul semestru din 2018. Grupul Rompetrol a inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor de carburanti pe segmentul retail in Romania, in termen de volum, in primul semestru al acestui an, pe o piata in crestere anemica.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )