Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook ar putea fi amendata in UE cu pana la 1,63 de miliarde de dolari pentru bresa de securitate anuntata vineri

Adevărul Adevărul,
Facebook ar putea fi amendata in UE cu pana la 1,63 de miliarde de dolari pentru bresa de securitate anuntata vineri

O autoritate de reglementare din Uniunea Europeana ar putea amenda Facebook cu pana la 1,63 de miliarde de dolari pentru bresa de securitate a conturilor utilizatorilor anuntata vineri, in care hackerii au compromis conturile a peste 50 de milioane de utilizatori, daca va constata ca nu au fost respectate noile reglementari, mai stricte, referitoare la confidentialitatea datelor, transmite MarketWatch. continuă pe Adevărul

Facebook, amendata drastic: 1,63 de miliarde de dolari pentru compromiterea conturilor utilizatorilor

Comisia pentru Protectia Datelor din Irlanda, principala autoritate de reglementare care supravegheaza Facebook in Europa, a anuntat ca investigheaza un atac cibernetic asupra retelei de socializare, in care au.

Facebook ar putea fi amendat cu 1,63 miliarde $ de catre legislatorii europeni

Legislatorii europeni iau in considerare amendarea Facebook cu 1,63 miliarde $ in urma ultimei brese de securitate a platformei, care a expus datele a peste 50 de milioane de utilizatori. Scurgerea de date a afectat utilizatorii care au folosit optiunea ,,Vezi ca, o unealta de confidentialitate care le permite utilizatorilor sa isi vada pagina personala asa cum o vad vizitatorii, scrieFortune.

Airbus, aproape de vanzarea a 180 de aeronave in China, in valoare de 18 miliarde dolari

Airbus este aproape de finalizarea unui contract gigant cu China, in valoare de 18 miliarde de dolari, pentru livrarea unui numar de 180 de aeronave A320neo, in contextul escaladarii tensiunilor comerciale dintre Beijing si Washington, au declarat, pentru Bloomberg, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres.

Veste buna pentru soferi. Benzina si motorina s-ar putea ieftini pana la finalul anului

Veste buna pentru soferi. Pretul carburantilor la pompa ar putea sa scada, pentru ca Guvernul ia in calcul eliminarea supraaccizei. Astfel, benzina si motorina s-ar ieftini cu aproximativ 32 de bani pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )