Libnet.ro
UNICEF

10:15

Micile firme primesc 550 milioane de euro de la Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Micile firme primesc 550 milioane de euro de la Uniunea Europeana

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania, prin redirectionarea unei finantari de 550 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a acorda sprijin financiar unui numar de peste 120. 000 de IMM-uri si unor initiative de digitalizare si educatie electronica. continuă pe Adevărul

UE a aprobat relocarea a 550 milioane Euro catre IMM-uri, in Romania

Comisia Europeana anunta luni ca a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania, prin redirectionarea a 550 de milioane de euro din banii europeni alocati tarii catre firmele.

UE a aprobat relocarea a 550 milioane Euro catre IMM-uri, in Romania

Comisia Europeana anunta luni ca a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania, prin redirectionarea a 550 de milioane de euro din banii europeni alocati tarii catre firmele mici si mijlocii IMM).

Charles Michel: Uniunea Europeana este inconjurata de un arc de instabilitate

Brexitul face parte dintr-un arc de instabilitate care inconjoara Uniunea Europeana, a declarat luni presedintele Consiliului European, Charles Michel, care plaseaza decizia britanicilor de a iesi din blocul comunitar in aceeasi categorie cu amenintarile provenind din Turcia, Rusia, Libia sau Siria, relateaza Reuters.

Noi reguli pentru vamile din Uniunea Europeana, stabilite de CE

Astazi, 28 septembrie, Comisia Europeana a lansat un nou plan de actiune privind uniunea vamala, care contine o serie de masuri menite sa creeze conditiile pentru ca vamile UE sa fie mai functionale, mai inovatoare si mai eficiente in urmatorii patru ani.

Compania lui Frank Timis si Carlo Burci a castigat licitatia de 4,2 milioane euro pentru platforma de Big Data a Consiliului Concurentei

Compania Trencadis Corp din Baia Mare a castigat licitatia pentu contractul de peste 4,2 milioane de euro pentru platforma de Big Data si analiza a informatiilor de la Consiliul Concurentei, potrivit SEAP, relateaza G4media. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )