Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi reguli pentru vamile din Uniunea Europeana, stabilite de CE

Adevărul Adevărul,
Noi reguli pentru vamile din Uniunea Europeana, stabilite de CE

Astazi, 28 septembrie, Comisia Europeana a lansat un nou plan de actiune privind uniunea vamala, care contine o serie de masuri menite sa creeze conditiile pentru ca vamile UE sa fie mai functionale, mai inovatoare si mai eficiente in urmatorii patru ani. continuă pe Adevărul

Noi reguli pentru racordarea la gazele naturale

Noi reguli pentru racordarea populatiei la gazele naturale au fost aprobate de Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie, a anuntat luni institutia, precizand inclusiv termenul in care operatorul de transport si sistem trebuie sa ii racordeze de solicitanti.

Charles Michel: Uniunea Europeana este inconjurata de un arc de instabilitate

Brexitul face parte dintr-un arc de instabilitate care inconjoara Uniunea Europeana, a declarat luni presedintele Consiliului European, Charles Michel, care plaseaza decizia britanicilor de a iesi din blocul comunitar in aceeasi categorie cu amenintarile provenind din Turcia, Rusia, Libia sau Siria, relateaza Reuters.

Saint-Gobain obtine Declaratiile de Mediu pentru produsele din vata minerala Isover

Saint-Gobain Romania obtine Declaratiile de Mediu pentru produsele din vata minerala ISOVER, realizate in fabrica de la Ploiesti: Akusto, Domo, Domo Plus, Forte, Super Profi, Uniroll Plus. Asadar, compania ajunge sa detina cel mai amplu portofoliu de produse pentru cladiri sustenabile de pe piata, anunta un comunicat de presa al companiei.

Ianis Hagi, cel mai slab de la Rangers. Ce nota i-au dat jurnalistii, pentru prestatia din calificarile Europa League

Ianis Hagi se afla intr-un declin de forma. Nu a reusit sa impresioneze la nationala si nici la Glasgow Rangers nu mai are acelasi randament. Jurnalistii scotieni l-au notat pentru prestatia din ultimul.

Micile firme primesc 550 milioane de euro de la Uniunea Europeana

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania, prin redirectionarea unei finantari de 550 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a acorda sprijin financiar unui numar de peste 120. 000 de IMM-uri si unor initiative de digitalizare si educatie electronica.

PRESEDINTELE CONSILIULUI EUROPEAN: Brexit-ul reprezinta un arc de instabilitate pentru Europa

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este parte a unui arc de instabilitate pentru UE, a afirmat luni presedintele Consiliului European, Charles Michel, referindu-se la Brexit ca si la amenintarile constituite de Turcia, Rusia, Libia si Siria, transmite Reuters.

Noi restrictii pentru romani. inca o tara ne-a pus pe lista rosie. Ce trebuie sa faca cei care calatoresc aici

Germania a inclus Capitala Romaniei si alte peste 12 judete pe lista zonelor de risc pentru COVID-19. Astfel, cei care ajung in aceste zone sunt obligati sa se autoizoleze pentru 14 zile.

PENTRU ADUNAREA DIN 29 OCTOMBRIE Conducerea SIF5 completeaza convocatorul, dupa interventia ASF

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a completat ordinea de zi a adunarii actionarilor din data de 29 octombrie cu solicitarea SIF Banat-Crisana SIF1) si SIF Muntenia SIF4) privind alegerea administratorilor, se arata intr-un raport al societatii publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Erdogan intervine in conflictul din Nagorno-Karabah: Armenia a dovedit ca este principala amenintare pentru pacea din regiune

Presedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan a transmis presedintelui azer ca poate conta pe solidaritatea Ankarei in conflictul din Nagorno-Karabah, adaugand ca, prin recentele actiuni, Armenia a dovedit inca o data ca este cea mai mare amenintare pentru pacea din regiune.

Horoscopul pentru weekendul 26-27 septembrie 2020: O schimbare placuta este pe cale sa se intample pentru nativii din zodia Taur

O schimbare placuta este pe cale sa se intample pentru nativii din zodia Taur. in acest weekend o sa ai parte de momente minunate alaturi de partener. Horoscop zilnic - joi, 24septembrie 2020,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )