Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pentru a opta luna la rand, Romania are cea mai mare inflatie din UE

Adevărul Adevărul,
Pentru a opta luna la rand, Romania are cea mai mare inflatie din UE

Romania a inregistrat in septembrie, pentru a opta luna la rand, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4,7%, in timp ce media europeana s-a situat la 2,2%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat. continuă pe Adevărul

Romania are drumuri mai proaste decat tarile din Africa

Romania a ajuns in coada Africii in clasamentul infrastructurii rutiere. Tara noastra se afla pe locul 120 din 137 de tari dupa ce expertii au constatat ca drumurile noastre sunt mai proaste decat in.

Cum a ajuns Romania cea mai eurofoba tara din UE

Retorica ROMEXIT a PSD-ALDE functioneaza. Cel mai recent Eurobarometru arata ca procentul romanilor care spun ca apartenenta la UE este un lucru rau a crescut pana la 21% de la 14%, cat era in luna mai. in acest moment, suntem, practic, cea mai eurosceptica tara din Uniunea Europeana exceptand Marea Britanie care, de altfel, va parasi Uniunea peste cinci luni.

Cum a ajuns Romania cea mai eurofoba tara din UE. Mergem catre Europa sau ne indepartam de ea si ne orientam catre Est?

Retorica ROMEXIT a PSD-ALDE functioneaza. Cel mai recent Eurobarometru arata ca procentul romanilor care spun ca apartenenta la UE este un lucru rau a crescut pana la 21% de la 14%, cat era in luna mai. in acest moment, suntem, practic, cea mai eurosceptica tara din Uniunea Europeana exceptand Marea Britanie care, de altfel, va parasi Uniunea peste cinci luni, scrie expertul in afaceri europene Alin Mituta.

Branza romaneasca de burduf ajunge la cea mai prestigioasa competitie mondiala dedicata gastronomiei italiene

Chef Adrian Cojocaru va concura, toamna aceasta, alaturi de alti 17 tineri chefi din intreaga lume, pentru titlul de Master of Pasta, 24-25 octombrie, Milano). Este al doilea an consecutiv in care Romania are un reprezentant la cea mai importanta competitie dedicata gastronomiei italiene la nivel mondial, jurizata de Chefi cu stele Michelin.

Cea mai mare tragedie maritima ascunde un secret cosmic. Scufundarea Titanicului, prezisa de un eveniment devastator

Cu patru luni inainte ca istoria sa consemneze una din cele mai mari tragedii maritime, a avut loc un eveniment pe care astronomii l-au considerat ca avand o importanta majora. Luna s-a apropiat cel mai mult de.

Biologul care incearca sa gateasca in Antarctica la -70 de grade Celsius. Cea mai izolata baza de cercetare din lume

Cat de greu e sa gatesti un banal ou in Antarctica? Raspunsul la aceasta intrebare il are Cyprien Verseux, un biolog si glaciolog care lucreaza in cea mai izolata baza de cercetare din lume: Concordia din Antarctica. Acesta a realizat o serie de fotografii care surprind cat de complicat este sa prepari mancarea la -70 de grade.

Premiera mondiala: Cat s-a platit pentru cea mai scumpa sticla de vin din lume

La o licitatie din New York, a fost platita cea mai mare suma din lume pentru o sticla de vin, mai exact, 480. 000 de euro. Suma este de 17 ori mai mare decat se asteptau detinatorii lui. Vinul este unul.

Ospetele epice ale voievozilor medievali: monarhii care si-au macelarit oaspetii si cea mai mare petrecere data pentru turci

Oaspetii voievodului Vasile Lupu aveau parte de un tratament de lux, la petrecerile date de Matei Basarab nimeni nu avea voie sa refuze bautura, ospetele date de Tepes si Lapusneanu se sfarseau adesea tragic, insa un principe din Ardeal a dat cea mai mare petrecere din istorie.

Cea mai sexy motociclista din lume, UCISA de viteza: Avea doar 22 de ani (FOTO)

Olga Petrova, considerata cea mai sexy motociclista din Rusia sau chiar din lume, a murit intr-un oribil accident rutier, in timp ce mergea cu motocicleta pe un drum din Moscova. Politisti au dezvaluit.

Tragedie uriasa! Olga Petrova, cea mai sexy motociclista, a murit la 22 de ani

Olga Petrova, considerata cea mai sexy motociclista din Rusia sau chiar din lume, a murit intr-un oribil accident rutier. Tanara de 22 de ani s-a izbit cu motocicleta de o masina si a murit pe loc. Tragedia a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )