Libnet.ro
UNICEF

09:00

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat. continuă pe Wall-Street Ro

Eurostat: Romania are cele mai mici preturi din UE la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat, potrivit Agerpres.

Romania are cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat. Conform acestor date, in randul statelor membre UE,.

EUROSTAT: Romania are cele mai mici preturi din UE la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in tara noastra sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate, vineri, de Eurostat.

Romania are cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat, citate de Agerpres.

Au pus la cale sa dea lovitura prin metoda accidentul si totul era pregatit in cele mai mici detalii. Doar ca nu le-a iesit asa cum si-au dorit. Acum sunt considerati cei mai prosti hoti din Romania

Au pus la cale sa dea lovitura prin metoda accidentul si totul era pregatit in cele mai mici detalii. Doar ca nu le-a iesit asa cum si-au dorit dintr-o greseala. Acum sunt considerati cei mai prosti.

Mail-urile Yahoo nu pot fi accesate. Romania, printre cele mai afectate tari

Utilizatorii din mai multe tari, inclusiv Romania, au raportate probleme serviciile Yahoo si Yahoo Mail. Potrivit platformei DownDetector, care colecteaza in timp real date despre intreruperi ale mai multor servicii online, cele mai afectate tari sunt Franta, Germania, Marea Britanie, Romania, Grecia si Spania.

Raport Eurostat: Romania are cele mai multe decese premature in Uniunea Europeana

Un raport Eurostat scoate la iveala ca Romania este tara cu cele mai multe decese premature din Uniunea Europeana. Romania s-a situat in 2016 pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care.

Cheltuielile cu sanatatea in Romania - cele mai mici din UE

Cheltuielile cu sanatatea in Romania au fost echivalente cu 4,99% din Produsul Intern Brut in anul 2016, cel mai mic procent inregistrat in randul statelor membre ale Uniunii Europene, in conditiile in care media la nivelul UE este de 10% din PIB, arata datele publicate miercuri de Eurostat si citate de Agerpres. La acest indicator, Franta este campioana in UE, cu 11,5% din PIB alocat sanatatii, urmata de Germania 11,1% din PIB) si Suedia 11%).

Ungaria si Romania au avut cele mai mari cresteri economice din UE, in trimestrul al doilea

Ungaria si Romania au inregistrat cele mai mari ritmuri de crestere economica din Uniunea Europeana, in trimestrul al doilea, arata o estimare publicata vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Nucile proaspete crude sunt cele mai sanatoase. Studiu

Doua portii de nuci pe saptamana sunt asociate cu scaderea riscului de deces din pricina bolilor cardiovasculare, potrivit unui studiu recent facut public la Congresul Mondial de Cardiologie. Nucile proaspete crude sunt cele mai sanatoase.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )