Libnet.ro
UNICEF

15:15

Romania, CODASA la fabricarea de LUMANARI. Tara noastra a raportat o productie de 700 de ori mai mica decat cea a Poloniei

B1 B1,
Romania, CODASA la fabricarea de LUMANARI. Tara noastra a raportat o productie de 700 de ori mai mica decat cea a Poloniei

Productia de lumanari este in crestere in uniunea Europeana. Anul trecut, piata de lumanari la nivel UE a ajuns la 1,64 miliarde de euro. Pe primul loc in top se afla Polonia, 38% din valoarea. continuă pe B1

Apel catre parlamentarii PSD si Pro Romania: nu va bateti joc de tara noastra. Si a voastra. Veti plati cu varf si indesat!

Anuntul dlui Adrian Tutuianu, care ne spune ca Pro Romania nu va participa la votul de investire a guvernului Orban, mi-a aratat fata hada a parlamentarului roman. isi bate joc de Romania, nu-l intereseaza riscurile la care ne expune daca ramanem in continuare fara guvern valid. isi vad doar interesul propriu, o alianta de stanga cu premier Victor Ponta.

Bulgaria scapa de MCV, desi Romania a progresat mult mai mult la nivel de independenta a justitiei. Cifrele arata ca tara noastra ramane sub lupa Bruxelles-ului, desi este prima la nivel de schimbare pozitiva

Comisia Europeana a afirmat ca Bulgaria merita sa iasa din Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), in timp ce Romania nu, desi progresul inregistrat de tara noastra in ceea ce priveste independenta ju.

BAROMETRUL INDUSTRIEI DIN TARA NOASTRA: Industria si-a revenit partial in septembrie, dar viitorul ramane incert

Industria a iesit partial din depresiune in luna septembrie, insa starea de spirit in randul firmelor nu s-a modificat esential fata de august, desi managerii par a fi putin mai optimisti, potrivit Barometrului Industriei din tara noastra.

Cehii, jucatori importanti pe piata media din tara noastra

Oameni de afaceri din Cehia controleaza felii consistente din piata media din tara noastra, in urma unor tranzactii desfasurate in ultimul an si jumatate. Posturi de radio si televiziune Europa FM, Virgin Radio, Pro TV, Pro Cinema. ) , care au audiente importante, sunt controlate de grupuri de investitii din Cehia.

Dancila, despre vorbitorii de limbi straine: O resursa valoroasa pentru tara noastra

Premierul demis a facut noi precizari despre vorbitorii de limbi straine, afirmand ca reprezinta o resursa valoroasa pentru tara si ca nu este de acord cu politicienii care-si critica propria tara folosind o limba de circulatie internationala. Anterior, premierul demis a fost provocata sa vorbeasca in limba engleza, insa aceasta a refuzat. Suntem in Romania. Haideti sa fim mandri ca suntem romani, a afirmat Dancila.

IN CADRUL IULIUS TOWN TIMISOARA Douglas a deschis cea mai mare parfumerie din tara noastra

Douglas, unul dintre cei mai importanti retaileri de produse de frumusete premium din Europa, a deschis cea mai mare parfumerie din Romania, in cadrul Iulius Town Timisoara, anunta un comunicat de presa. Acesta subliniaza ca noul magazin ofera clientilor o experienta de navigare imbunatatita, acces facil la servicii, o noua prezentare a produselor de ingrijire si branduri noi, atat pentru spatiul timisorean, cat si pentru Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )