Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, din nou campioana in UE la inflatie

Adevărul Adevărul,
Romania, din nou campioana in UE la inflatie

Romania a inregistrat din nou cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana, in luna mai, preturile avansand fata de anul trecut cu 4,4%, arata datele publicate marti de Eurostat. continuă pe Adevărul

Politia Romana da in judecata trupa Parazitii. Cum au comis-o din nou Cheloo si Ombladon

Trupa Parazitii a suparat Politia Romana! Oamenii legii au hotarat sa ii dea in judecata pe membrii cunoscutei trupe de hip-hop pentru jignirile aduse in cea mai noua piesa a lor numita Antimilitie. Parazitii, dati in judecata de Politia Romana Trupa Parazitii a fost data in judecata de catre oamenii legii din cauza cuvintelor ofensatoare .

Sinucideri fara raspuns: Cele mai suspecte morti din istoria Romaniei. Procuror, ucis de presiunile PSD

Moartea fara nume. Accidente, sinucideri sau asasinate? Nimeni nu a stiut vreodata sa raspunda acestei intrebari. Iata cele mai suspecte morti din istoria Romaniei. Accidente, sinucideri sau asasinate? Decesele nerezolvate din istoria recenta a Romaniei inca dau tarcoale. Moartea patronului Hexi Pharma, din 2016, a redescis subiectul controversatelor decese. Procurorul Panait: Una dintre cele mai .

Unul dintre cele mai frumoase lacuri din Banat ar putea disparea dupa ce drumul de acces a fost retrocedat. O sa devina doar o mare groapa

Lacul Marghitas de la Anina, unul dintre cele mai pitoresti din zona Banatului, dar si primul lac creat special pentru turism in aceasta zona a tarii, in 1940, ar putea sa dispara pur si simplu.

Cele mai bune bancuri cu preoti. Reactia unui parinte cand afla ca o enoriasa pacatuieste cu preotul din parohia vecina

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele in care protagonisti sunt preotii. Va prezentam o selectie de zece bancuri care-i au pe preoti in prim plan.

Utile: Idei de manichiuri pentru aceasta vara; Cum sa scapi de insomnie pentru totdeauna. Cele mai eficiente remedii

Cati pasi sunt necesar zilnic pentru a ne mentine sanatatea. Multi oameni se chinuie si depun eforturi pentru a face cei 10 000 de pasi pe zi. Trei expresii care ii fac rau copilului tau dezvaluite de un psiholog. Nu faci nimic cum trebuie! Este una dintre cele mai puternice expresii.

Bancile din Romania conduc Top 100 cele mai mari banci din sud-estul Europei. Locul suprinzator ocupat de Banca Transilvania

Trei banci din Romania se afla pe primele patru pozitii din top 100 al celor mai mari banci din sud-estul Europei din punct de vedere al activelor si profitului pe anul trecut. Banca Transilvania a devenit cea mai mare banca din SEE.

Cipru: Tarile din Europa de Sud avertizeaza din nou Turcia

Cele sapte tari mediteraneene din Europa de Sud, care s-au intalnit vineri in Malta sub egida Med7, au cerut din nou Turciei sa inceteze activitatile ilegale, referindu-se la intentia Ankarei de a fora in apele din zona economica exclusiva a Ciprului, relateaza AFP.

Transportarii ies din nou in strada contra Uber, Bolt si Clever

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) protesteaza marti in Piata Constitutiei impotriva proiectului de lege pentru asa-zisul ridesharing - care, potrivit.

Cu cat s-au majorat pensiile in luna mai. Ce pensionari au primit cele mai mari cresteri

Pensiile s-au majorat in special in luna mai. Fostii magistrati primesc 18. 180 de lei, pensiile de rand au crescut cu 1 leu, iar cele speciale cu 15 lei. Ce indemnizatie primesc acum parlamentarii? Pensiile au crescut in luna mai Pensiile de rand au crescut in luna mai cu un leu fata de luna anterioara. Pensiile .

Topul judetelor cu cele mai mari suprafete agricole.Ce nationalitate au strainii care detin astfel de terenuri

Suprafata cultivata a crescut anul trecut atat pe total +159. 400 ha), cat si in sectorul majoritar privat +170. 400 ha), judetul Timis situandu-se pe primul loc din acest punct de vedere, scrie Agerpres, citand date centralizate de Institutul National de Statistica.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )